Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 18.09.2009, 15:57

İnternet Sürekli Kesiliyor!!

Arkadaşlar kısa süre önce böyle bir gelenek haline geldi pc de sürekli internet kesiliyor ağ bağlantılarımdan devre dısı bırakıyorum sonra yine etkinleştiriyorum ama internet gelmiyor pc yi bekleme moduna alıyorum 10 15 dakika sonra acıyorum bakıyorum internet gelmiş bu hep böyle oluyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 18.09.2009, 16:46

by tayfun, modemin resetleyıp tekrardan kur cerezleri silmen gerek

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 18.09.2009, 16:58

Denedim onu yine aynı şeyi yapıyor

denizlerde

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 18.09.2009, 17:11

sizin yapabileceğiniz birşey yok..türkiye genelinde bu sorun var..alt yapı yapılandırma çalışmaları olduğu için çeşitli zaman ve bölgelerde bu sıkıntı bir süre daha devam edecekmiş..ttnet..duyurusu

5

Friday, 18.09.2009, 21:17

Alıntı sahibi ""by tayfun""

10 15 dakika sonra acıyorum bakıyorum internet gelmiş

modeminizi ısınıp ısınmadığını kontrol ediniz ısınıncada düşemeler veya nette yavaşlama olur

eğer ısınmadan kaynaklanan sorun değilse aşağıdaki bilgiler geçerli

Diger nedenler

Bunun birden çok sebebi olabilir. Pc'de sorun olmadığına eminseniz, kablolarda sorun olmadığına eminseniz, voltaj dalgalanmasına da bakın. Eğer voltaj çok düşük veya hissedilmese de gidip geliyor ise voltaj ufaktan, sorun yaratabilir. Bir diğer seneryoda ise modemde sorun olabilir. Sizde de bu tür problemlerden meydana geliyor olabilir

Bilgisayarınızdan kaynaklandığını sanmıyorum. İnternetinizi 8 Mb e kadar kampanyasına geçirdiyseniz onla ilgili olabilir. Çünkü geçiş sonrası yaklaşık 1 ay kadar devam sorun olduğu, hızın düşüklüğü, devamlı hattan düşmeler olduğunu belirtiyorlar.

Üstte belirtiğim tarife geçişini yapmadıysanız telekom müdürlüğüne gidip portunuzu değiştirmelerini söyleyebilirsiniz. bağlı olduğunuz portta sorun var olabilir.