Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİNDE RADYO SORUNU
Değerli arkadaşlar işletim sistemim windows 7 radyo açıyor müzikleri atıyorum fakat çalmıyor, hata neden kaynaklanır. ilginize tesekkür ederim.
hursend,
verecegim bilgileri aramadada bulabilirdin.
windows 7 parcalarda bulunan türkce karekterler yüzünden sorun yapiyor, daha ttürkceyi tam desteklemiyor.
w7 kullanicilari winamp ile yayin yapsin.
xp plus live2009 ultimatefe@tnctr kurdum pc mesayfa alamıyorum yapamıyorum yaparken birden gidiyo sayfa örneğin darktaysa darka geçiyo nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
yitikkentli,
suu06,
önce bütün sayfaları kapat daha sonra masa üstündeki explorer simgesine sağ tıkla özelliklerine tıkla güvenlik yazan yere tıkla
korumalı mod yazan yerdeki işareti kaldır uygula ve tamam de tekrar dene radyona girip tema yüklemeyi sanırım olcaktır
olmazsa active-x güncel sürümünü yükle
muzikleri tukceye cevirdim yine calmio
deli_gonlm20,
mp3 deki görünen ismi türkçeye çevirmek pek doğru çeviri olmuyor
bununla deneyin
veya winamp benzeri bir mixerle yayın almayı deneyin
Nero Wave editör mp3 Türkçe karakter değiştirme
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15920
winamp tan nasıl yayın yapcaz acaba anlatirmisiniz ?
deli_gonlm20,
forumda hiç arama yaptınızmı belki vardır videolu anlatımı
tabi youtube videolarını izleyebiliyorsan buyur link
winamp ----> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=143618#143618
daha once aynı üye arkadaş tarafından biçok başlıkta sorulduğu için mesaj editlenmiştir --->,Beratcan
lütfen sorunuzun cevabını takip ediniz
jetaimeee,
arkadaşım size verilen cevapları okumak yerine neden hala forumda her bölüme aynı soruyu sormakta israr ediyosunuz onu anlamadım ??