Giriş yapmadınız.

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek
  • Konuyu başlatan ".Kaptan34"

• 879122
  • Özel mesaj gönder

1

Monday, 7.09.2009, 18:34

Türkiyede kasımda müzik indiriminde telif hakları için yasak

şimdi soruyorum arkadaşlar müzik indirmek yasaklanacak peki karşılıksız para almadan kazancı olmadan ev kullanıcıları amatörce bu işi zevkle yayın yapan insanlar ve halkın ne kabahati var servis sağlayıcılar ares yada diğer müzik indirme programları engellenmiyorda son kullanıcılar cezalandırılma yöntemine gidilecekmiş okuduğum kadarı ile,,, şimdi nelucak birde ttnet ayda 500 şarkı lisanslı sınırsız kullanıcılara hak tanıyor ben mesela indiriyorum ama medya playerde çalıyor mixere girmiyor şarkı buna çözüm bulsalar flatcast yapımcıları indiriyorsun şarkıyı ama mixere girmiyor çeviriciler de denedim olmuyor

konuyla ilgili bilgisi olan dostlar var ise bilgilerinizi bekliyorum
saygılar sunuyorum
.kaptan34

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 7.09.2009, 20:11

Re: Türkiyede kasımda müzik indiriminde telif hakları için y

Alıntı sahibi "".Kaptan34""

mesela indiriyorum ama medya playerde çalıyor mixere girmiyor şarkı buna çözüm bulsalar flatcast yapımcıları

indirdiğiniz mp3 ün içinde türkçe karakter vardır mediaplayerde çalması flatcast mixerde çalacak anlamına gelmez

kolay yolu var indirdiğiniz mp3 flatcat mixerde çalmıyorsa mp3 ismini türkçe karakter lerden arındırırsınız olur biter

bunun için birçok program mevcut en basiti her pc de bulunan nero wave editör :up:

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek
  • Konuyu başlatan ".Kaptan34"

• 879122
  • Özel mesaj gönder

3

Monday, 7.09.2009, 22:50

müzik indirme linki

sevgili beratcan
kardeşim demiş olduğun nero wave editör bir çok yere baktım başaramadım bana link gönderebilirmisin bildiğiniz ben ttnet en indirdiğim şarkıları mediyaplayerde çalıyor ama mixere girmiyor mp3 e çevirmek istiyorum mixere sarkı hiç bir suretale girmiyor türkce karakterle alakalı değil sanırım avi ses dosyası şifrelimiymiş ne nasıl mp3 e çeviricez bildiğiniz bir link rica etsem
saygılar

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 8.09.2009, 01:29

.Kaptan34,

buyur

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15920

EZGIM44

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5