Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kartanesi-özlem, temalarinin neden 3.bölümde oldugunu sormussun
bunun nedeni;
- temalarda kullandigin cerceve,resim, yazilar vs.. baska temalardan kopya yapilmasi
- temalarinda net ve canli bir görüntü olusturmaman
- bir cok teman da yazilarin ve butonlarin eksik yada yanlis yazilmis olmasi
- misafir ve chat alaninin cogu temanda düzensiz olmasi ve hizalama sorununun olmasi
vs..vs..
bu yazdiklarima dikkat edersen ve biraz daha özenerek calisirsan eminim daha güzellerini yapicaksin
ÖzLem Ben sana Hep dedim Resim çizme diye Emegin boşa gider diye ama dinLemedin.az Sade Çizmeyi dene Daha güzeL ÇalışmaLar eLde edeceksin Eminim..
emegıne saglık ozlem bence cok guzel
ellerine sağlık süper olmuşş :up:
neyse susuyorum sablon kulandim yine ayni kendim yapiyorum sablonlari yine ayni neyse begnilmese arkadaslara indirmez temalirim 1 alsam bana bir önemi yok ben sadece temalarimin ne kadara begenildigi önemli elimden gelen bu indiren arkadaslara gule gule kulansin
çok güzel temalar
harika olmus eline emegine saglik paylasimin icin tsk
oyy oyy oyyy nasil begenilmez bu el emegi ya ne kadar güzel demek güzelden anlamiyorlar

eline saglik özlemcim durma yola devamm tsklrr :yanak:
cennetimsin tsk gülümm perinazcim gülüm silerde olmasanizi ihhihihi nediyeyim simdi birsey yazcam sirasi deyli gülüm
AMAN DIYIM OZLEM ETME GIZZ
icinde kalmasin özlecim yaz hadi
yazayimi gi ama sirasi deyli gülüm yeni site bir acilsin ozman ihihihhi inasana hakinin deyerini verecksin dermisim amana bos ver gulum yildizli peki alsam ne olacak
HELALL BE YURUUU KIM TUTAR SENIIIIII

sen nerdeysen ben ordayim takilir pesine gelirim :hihi:
haaha demi can akrdesimmm

sen nerdeysen ben ordayim takilir pesine gelirim :hihi:
HE BENDE UYLEEEEE :lol:
yakisir arkadasima helalsin :harika: