Alıntı sahibi ""beratcan""
sercanguney,
radyoda reklam yapıyorsan, dj nickiyle giriyorsan belki ondan çiziyorlardır nickini
yok bunları yapmıyorum diyorsan ozaman o radyodakiler seni sevmedi demekki ben olsam bidaha girmem istenmediğim yerde ne işim olur![]()
Alıntı sahibi ""****ONUR*****""
her turlu engellemeye (banlamaya ) yetkileri var sorunu dj ile konusarak cozebilirsin sadece
Alıntı sahibi ""sercanguney""
her turlu engellemeye (banlamaya ) yetkileri var sorunu dj ile konusarak cozebilirsin sadece
yani hiç bir hakkımız yok mu yani şidi dj nin keyfine mi kaldık yani...... o isterse alır istemez se almıyor mu... hiç bir yaptırım yok mu..
BANLAMA YETKILERI VAR senın nıckı veya konusmanı sevmemıstı dj ondan yapmıs olabılır
Alıntı sahibi ""perinaz""
kardes kesin senin bi yanlisin varki bnlaniyorsundur yok desen bile sen durduk yerde hic bi dj misafirlerini banlamaz hataliysa iste o zaman af yoktur
Alıntı sahibi ""Ipek1988""
sercanguney,
Flatcast sadece programi sunuyor ve radyoculara verdikleri yetkiler (banlama, cizme, chat silme vs. ) full kullanilabilir.
Yani radyo haklari, radyo sahibine aittir.
senin yapacagin bi tek sey madem sadece müzik dinliyeceksin nick almadan sesizce bi kösede oturmak :happy[1]: bak bu yazdigindanda ben demek senin elin durmuyo yaziyorsun düsüncesi cikardim)
yani hiç bir hakkımız yok mu yani şidi dj nin keyfine mi kaldık yani...... o isterse alır istemez se almıyor mu... hiç bir yaptırım yok mu..
evet dj ısterse alır ıstemezse bamlar .
Alıntı sahibi ""Ipek1988""
sercanguney,
Flatcast sadece programi sunuyor ve radyoculara verdikleri yetkiler (banlama, cizme, chat silme vs. ) full kullanilabilir.
Yani radyo haklari, radyo sahibine aittir.
SİZN DEMEK İSTEDİĞİİNİZİ ANLDIM DİYORUM Kİ BEN HAKSIZ YERE BANLANIYORUM BENİM BİR VADANDAŞ OLARAK O RADYODA MÜZİK DİNLEME HAKKIM YOK MU BEN BU ÜLKEDE 2. Cİ SINIF VADANDAŞMIYIM ONU SORUYORUM BU RADYOLARDA DENETİM YOK MU...
Belki dinleyici sayisi iki kisi olan radyolara giriyorsan seni aralalarinda görmek istemdikleri icinde oluyordur belki o ara özel sohbettleri vardir .. eger böylede degilse demek senin gercekten bi allerjin var kardesbaskalarina