ha birde konusanlar ,herseyden rahatsiz olanlar ,sikayetci olanlar hep modlar üyelerden tesekkür ve istekleri disinda hic bir yazi almiyorum ne hikmetse onlar hic sikayetci olmuyorlar arka plan ekliyoruz fcp isteniliyor ,fcp yapiyoruz buraya degil baska tarafa oluyor ,biri cikiyor basliklara aciklama yazmami istiyor digeri cikiyor onu destekliyor sorun yapma oluyor sorunu yapan sizmisiniz biz üyelermi acaba bunuda cok merak ediyorum !!!
basliklarimi secerken kime soracagimida yazarsaniz ona sorar öyle konu acarim burada paylasimlarim modlar icin degil benim gibi bu isi severek yapan yapamayan ihtiyac duyan flat dostlari &forum dostlari icindir ...
sizleride anliyorum ISINIZ bu !!! düsününsene konularimi degistirme hakkim olan DEGISTIR (EDIT) HAKKIM bile elimden alinmis .bundan sonra fcp eklemiyorum hic bir modunda benim adima benim temalarima fcp yapmasini ve eklemesini istemiyorum GÜNEY´IN TEMALARINA FCP isteginde bulunacak üye arkadaslarim PM atarak istedikleri temalarin fcp lerini benden aninda alabilirler ....
saygiyla kalin GÜNEY