Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
canlı anons nasıl yaparım???
arkadaşlar ben radyomu açıyorum ama ses kaydedip radyoya müzik gibi atıp anons yapıyorum canlı bir şekilde nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz lütfen??????????????????????
:up: [b]Talk over tusuna basip sesi kisinca canlı anons yapa bilirsin[/b]
Talk over anlamadı m özür dilerim tekrar ala bilirmiyim
tşk ederim çok sağolun
bende tsk ederim banada ihtiuyacti
bende bu şekilde yaptım bugün.fakat sesimin gelmediini söylediler.sesim neden gitmiodur.
serbay,
bikaç neden
dinleyici mute yapmış olabilir
ses ayarlar bölümünde mic sesini kapatmış olabilirsiniz
mic arızalı olabilir
sadece take overe kaparsan mikserindeki müzik calmaya devam eder
sarkı bitimine 3-4 saniye kala önce pauseye basman gerek sonra take over a
take over in altindaki yürütme cubugunuda sola getirirsen muzik kesilir mikserindeki parcada çalmamış olur ayrıca radyoda renkli oynayan muzik çizgin oynar durur radyodaki müzik bitimin de o cubuk durur anonsa o zaman girmen gerek yada pause ve take overe bastiktan 20-30 saniye icinde konusmaya baslaman gerek yoksa calan muzikle sesin karışır tam net anons yapamazsın, her zaman için senin müzigin dinleyiciye 20-30 saniye geç gider bunu unutma sakın
aynısının tersini yaptıgındada anons dan cıkarsın pause yaptıgında mıkserdeki diğer muzık devreye girer güzel bir anons yapmış olursun
dinleyicilerinde keyifle seni dinlerler
kolay gelsin
serbay, masa üstünden ses efekti ve ses aygıtlarından insan seslerine gir orda donanım sına var donanım sınama esnasında zaten ses sorunun mikrofondan veya baglantılarından degılse ses cubugunda ses yukselır donanımı sonuna kadar sına bitir ses düzenin düzelecektir
bilgi için yürekten teşekkürler ark adaşlar !!
arkadaslar ben anons yapiorum ama ses gitmior yayina:s
usttekı yazıları okuyunuz bu sorunlardan bırı vardır