Güzel bir tema çalışması, emeklerinizden dolayı teşekkürler.
Böyle bir konunun gündeme getirilmesi, engellilerinde bizler gibi insanlar olduklarını unutmamak güzel birşey.
DEKRA'ya atıfta bulunmuş ve yadırgamış bazı arkadaşlar ama tema konusunda kendisine katılıyorum, ayrıca belediye hizmeti olmadan engelliler zor durumda kalırlar; hayatları aksar, kimsenin kendilerini düşünmediği kanısına kapılırlar (çokta haklıdırlar) üzülürler,özgüvenleri kaybolur vs... temalar engelliler için düzenlenmezse bunun hayatlarında o kadar büyük bir eksiklik olacağını sanmıyorum.
Ayrıca engelliler için tasarlanmış temaların diğer temalardan farkı nedir? üzerinde ben bir engelliyim yaftasının bulunması mı? Sokaklar da da onca insan dolaşıyor bence beyin, düşünce, insanlık, hoş görü engelli oldukları halde üzerlerinde ' BEN BİR ENGELLİYİM' etiketi, tabelası göremiyorum.
Sonuçta bir tema, bütün özellikler; buton sayısı, sistem gereksinimleri vs... herşeyiyle aynı özellikleri taşıyor. Temanın bir yerlerinde bu ibarenin bulunması yerine, bu temayı kullanan arkadaşların veya radyoların (ve tüm radyo + insanların) bu konuya eğilimleri daha önemli diye düşünüyorum.