Giriş yapmadınız.

senarist

Stajyer

• Konuyu başlatan "senarist"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 10.04.2009, 21:33

msn sifresini unutttum

selam arkadaslar benim son-edit.w.cn diye msn var onun sifresini unuttum ama bu w.cn oldugu icin parolanizi unuttunuzdan degismiyo alternetiv e mail adresine gönderiyo ama bakiyom bisi gelmiyo nasil oluyo anlamadim bilgisi olan yardimci olursa makbule gecer saygilarimla-

2

Saturday, 11.04.2009, 08:50

senarist, öncelikle hotmailde alternatif mailime şifre gönder seçeneği var ama si<in almış olduğunuz sonu w.cn ile bitenm msn adresinde öyle bir uygulama varmı bilmiyorum
ayrıca o msn adresni alırken alterntif mail adresi oluşturmuş iseniz eğer gönderme seçeneği mevcut ise o siteden oluşturmuş olduğunuz alternatif mail adresinize bir link gelir ve size gelen link e tıkladığınızda yeniden parola oluşturmanızı ister bu sadece bikereye mahsus bişeydir yanlış bir işlem yaptığınızda tekrar şifremi unuttum ile yeni bir link gönderimi yapmalısınız

bir diger faklı uygulama ise şöyle eğer o msn adresiniz kendi pc nizde bikere dahi kullanıcı adımı ve şifremi hatırla seçeneği ile msn nizi açtıysanız regedit kayıtlarında msn şifrenizi bulabilirsiniz eğer şifremi hatırla ile açmadıysanız regeditten bulma imkanınız'da yok

Bilgisayarda oturum açanların adresleri kayıt defterinde başlat=>calıstır=>regedit,
HKEY_CLASSES_ROOT=>HKEY_CURRENT_USER=>SOFTWARE=>MİCROSOFT=>WİNDOWS=>CURRENT VERSİON=>UNDREAD MAİL Burada Tutuluyor Bilgisayarda Açılan Msn Adresleri ya da Öyle Göremediyseniz İstediginiz Msn adresini CTRL+F tusuna basıp açılan ekrana yazıp aratabilirsiniz..

senarist

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 11.04.2009, 10:29

slm

tmm o baslat calistir diye yazdiginiz seyleri uyguladim e maili buldum ama sifresi neresinde yaziyo onu göremedim e mailler vardi orda benim girdiklerim sifresi neresinde acaba?

4

Saturday, 11.04.2009, 10:51

senarist,

o bölümü bulduğunuzda msn nize adresine tıkladığınızda alt bölüm açılması lazım eğer açılmıyorsa zaten şifremi hatırla seçeneğiyle msn açmamışsınız demektir

senarist

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 11.04.2009, 13:01

slm

hmm öyle acmamisdim hic ben yaw ee simdi nasil bulacam baska caresi yokmu

6

Saturday, 11.04.2009, 13:12

senarist,

unuttuysanız başak yolu yok gizli sorunuzla almayı deneyin eğer gizli sorunuzda hangi soruyu sorduysanız

ama bu dediklerim hotmail için geçerli ben sizin verdiğiniz msn adresini duymadım onda oluyormu olmuyormu bilmiyorum

senarist

Stajyer

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 11.04.2009, 13:15

tüh yaw nerden aldim bu msn ni simdi ben site acmisdim bunla birisi calsa siteyi yeni sifreyi sitenin nasil bulacam :D