Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
süperrr
kafadan msn adresi sallayıp nick aliniordu süper olmus güzel bir uygulama...
Bence süper olur. En azından önüne gelen nick alp rahatsız etmez kimseyi msn yede çözüm bulsalar ne iyi olacak
Başkalarına karşı zafer kazanan kuvvetlidir, kendi nefsine karşı zafer kazanan ise kudretlidir.
Yardimmmmmmmmmm!..
NİCKİME ONAY EMAİLİ GELMİYO SEBEP NEDİR ACABA MERAK EDİYORUM. AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
çok iyi olur önüne gelen degğişik nich lerle gelememz
YA ARKADAŞLAR YÜZ TANE ŞİFRE DENEDİM YOK OLMUYOR NİK ALAMIYORUM
selam konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim mail ile ilgili bir yer vardı orası kilitliydi , sorunum su bir dinleyicimize nick almiştim epey eski kullanılmıyordu yeniden kullanıyor, radyoda nickine tikladigimiz da mail adresi görünüyor , oralari temizlemek istiyorum ama bir türlü bulamadim , modifiye user record a girip baktim ama üye olurken verdiğim mail adresi görünüyor ama diğer mail adresini göremedim yardımlarınız için teşekkür ederim .
Resimde gösterilen kutucuğu işaretlerseniz mail adresiniz diğer kullanıcılar tarafından görünür.
Bu sadece mail adresi için değil, ileriki sayfalarda ki diğer bilgiler için de geçerlidir.
Alttaki kutucu işaretliyse o sayfada verdiğiniz bilgiler, profil sayfanızda yani nickinizi tıklayan herkese görünür.
Kutuyu işaretlemediğiniz takdirde, bilgi yazsa bile onu şifre girerek sadece siz görebilirsiniz.
Oqus pokus o dediğiniz yerlerde sorun yok işaretsiz , ama sanirim ilk nick alırken yine böyle tıklanacak bir yer var orayı mı işaretledik aceba , çünkü siz deki Gmail olan yerde bu nickte baska mail yazili , radyo da nicke tikayinca extra mail ve isim görünüyor
Size attıgım sayfa da olmayabilir, next deyip ileri sayfalara geçerseniz büyük ihtimal oralara biryerlere yazmışınızdır mail adresini.
Benim yaptıgım gibi mail adresini gördügünüz sayfadan ekran fotosu koyarsanız iyi olur.