nisa nedendir bilmiyorum hep gecenin bi vaktine rastliyo isim yada söz bulmak benim sansima.bu arada tema cok güzel,benim imzami atmasaydin keske,cünki asil emek veren sensin,bana pek is düsmedi,sen yapicani yapmissin zaten ))
emegine ve ellerine saglikkkkkkkk,ayrica sarki süperrrrrrrrr ))
ded ded masum serseri beraber yaptık ya
geçendekin dede cogunu sen yapmıştın lafımı olur en önemli yeri sen yaptın haberin yok orası benim için o kadar zorki
walla hakkaten güzel ama diyorum ki eyüp öztekinden yapmışında bide şöle taner olgunun resimli olarak yapsan nasıl olur acep yapabilcen mi işin şakası bir tarafa eğer yapabilirsin şöyle resimli olarak bir taner olgun teması yapsan tabi olursa :ask:
sevgili nisa arkadaşım şimdi dikkatlice okudumda ben sanatçının ismini zaten biliyorum ben senden sitemde kullanmak üzere html kodlarını istemiştim ayrıca nede olsa axaraylıyız iç anadolu sanatçılarının hepsini bilirim ben şarkıyı zaten telefonumda mp3 olarak dinliyorum eğer yapabilirsin bide çağatay olgundan gam yeme gönül gam yeme adlı şarkısının media pleyer şeklinde yapıp html kodlarını verebilirsen sevinirim tşk.