Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 8.11.2008, 15:25

FTP dosyaları transfer ederken sorun cıktı

Arkadaşlar smf den forum kurucam ancak 2 gündür smf den forum kuramaya calısıyorum fakat sorunla karşılasıyorum sorunun ne olduğunu cözemedim sorun şu

Beretcan bak girdim şifremi filan bilmen gferek bişey daha var girdiğim site adresi bnm ama basit formu yani sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 8.11.2008, 15:31

by tayfun, adres satırına kurduğun site ismini yazmalısın

user İD yazan yere hangi kullanıcı adınla üye olduysan onu yazmalısın

password yazan yere site gişiriş şifreni yazıp sitene online olmalısınki dosya transferi yapabilesin yukarda bunların hiç birini yaptığın görünmüyor

by tayfun

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 8.11.2008, 15:48

Yprım beratcanda bu seferde yazıyorum herseyi go ya tıklıyorum tıklar tıklamaz hatay veriyo kapat diyo bende anlamadım valla 2 gündür uğrasıyom en sonun da derlircem

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 8.11.2008, 15:57

by tayfun, aldığın forum sitesindeki ayaralrına girip Webhosting MYSQL yi aktif etmessen dosya yükleyemessin ayrıca forum kurmak okadar kolay bir iş değil heleki bu konuda fazla bilgin yoksa biraz zorlancağını sanıyorum

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 8.11.2008, 16:10

by tayfun,

kendi sitesinde resimli açıklaması mevcut

BURDAN TIKLA

by tayfun

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 8.11.2008, 16:20

Bertacan hangi formu diyorsun anlayamadın valla

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 8.11.2008, 16:29

by tayfun, tayfun sen forum kurmak istemiyomusun nereye yüklüyceksin smf formunu herhalde site almadan forum yüklemeyi düşünmüyosun sanırım smf forumu kurmak için önce bi site alman gerek olduğunu biliyosun sanırım hangi forum diye soruyosun bide ya senin üye olup alduğun bi boş site yokmu oraya smf yüklemyicekmisin sen

ayrıca internetle alakalı bi sorun değil gerekli bölüme taşıyorum

burda resimli anlatım mevcut

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1365&start=0

bu linkte de ftp programıyla nasıl dosya transferi yapılır resimli açıklama mevcut

RESİMLİ FTP DOSYA TRANSFERİ

Prenses

Orta Düzey

• "Prenses" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 10.11.2008, 22:07

by tayfun, ftp adresini http:// olarak girmişsin ftp.site adresin şeklinde başlamalısın host serverine bu yüzden bağlanamıyorsun