Giriş yapmadınız.

gece yolcusu

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "gece yolcusu"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 11.01.2007, 06:28

Yerine Sevemem..

biliyormusun gene sana ağlıyorum..gene duymıcaksın içimdeki çığlığı..
aylar geçiyo yıllar geçiyo..bi sen geçip gitmiyosun benden..yıllar seni de götürseyaa..götürmicekse seni bana verseya..
''senden uzakta hep birşeyler eksik
gönlümde derman yok inan bir nefeslik
ne bir avuntu ne de biraz ümit..
ne yaptın bana nedir bu sessizlik..
...YERİNE SEVEMEM...razıyım yapayanlız tükensin yıllarım
ama yerine sevemem..
olmuyor denedim yinede yerine sevemedim herşeyim''

bu şarkıda dans etmiştik..ilk ve sondu görünürde..ama ben hep bu şarkıyı dinliyorum..şarkı bitiyoo ben başa alıyorum ve seninle yine durmaksızın dans ediyoruz...

ama hayall işte...anlayınca hayal olduğunu en dipte buluyorum kendimi..kalbimi ezmeseler olmaz mı?çok acıyoo..
bak korkmuyorum ben bu sözleri yazmaya..izin versen sana da haykırırdım içimdeki her bir sözü,seni sevdiğimi...evet benm cesaretim var her şeye rağmen hala var..sana da yetmezmiydi bndeki bu deli cesaret..
geceler bitmiyo..şarkılar yetmiyo..zaman bana ilaç olmuyo..
sen yitip gitmiyosun içimden..
şarkıları kapatsam içim susmuyo.her birini bağırırcasına söylüyo içim..şarkıları silseler ben seni unutayım diye..ben yeni bitane yazardım...
gözüm senden ötesini görmüyo..seni tanıdığımı unuttursalar ben yine bi zamanda bulurdum seni..sonra resimlerin var..onları silsem ellerim yeniden çizerdi her bir çizgini..ve gözlerim unuturmu gözlerini..
nitekim olmuyo işte..seni unutamıyorum senden soğuyamyırum..
ben hala bi ışık görmeyi umuyorum elimde değil...biliyorum anladım senin beni sevmediğini..korkma zora sokmam seni..ben sadece içimdekileri yazıyorum..yoksa boğulayım mı?
çok aptallıklar yaptım biliyorum ilk başlarda çok kırdım seni..hiç özürdileyemedim senden onlar için..ama içimi bilsen hakverirdin bana..çok korkuyodum..korkmaktan vazgeçtim sonra..bi süre daha sonra korkumu unuttum,unutturdun..derken..duymaktan korktuğum şeyi duydum senden tam da unuttuğum an da...
ona rağmen yinede gel..çok mutsuzum ..bak çok zaman geçti..ama zaman bana ilaç olmuyo..senden başkasını istemiyorum ben..sende mutluydun benle..ama çok geç diymi sende hiç sevgi kalmadı..
tamam ben gene seni düşünerek uyuyakalıcam ve sabah zamandan gene yardım isticem..belki bu bahara gelirsin gelmezsen belki başka bi bahara içimdeki sen de gider..yoksa içimde yine hep bi sen..ve bi gün senle sensiz mi ölücem?

~~Sunny~~

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 11.01.2007, 20:02

Gökhan Kirdar: Yerine sevemeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm, yerine sevememmmmmmmm :güne$:

stella

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 11.01.2007, 22:44

su avatara bi gicik oluyomki , anlatamam size.

~~Sunny~~

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 11.01.2007, 22:46

:lachab: Belli oluyor zaten....geceyolcusunun acitigi hemen hemen her konuda bunu yaziyorsun zaten :lachab: