Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 31.10.2008, 00:18

Almanyada Islam

Almanyada dini yasamak cok zor
Heryerde müslüman kötü bakiliyor
Yüz ifadeleri herseyi anlatiyor
Sanki gözleri zehir saciyor

Birak Müslüman, Türkü bi kenera
Bide basi kapali oldugunda
Düsünüyorlar "var herhald ebunun kafasinda"
bagirip cagirip duruyorlar adeta

"Birakin artik yakamizi
Bizi ve Imanimizi
Unutmayacagiz yaptiklarinizi
Ahirette istiyecegiz hakkimizi"

Bazen insan düsünüyor
Herseyi bi kenara atmak istiyor
Sonra aklina ahiret günü geliyor
Pisman olup "Allahim beni affet diyor"

Tabiiki bu dünyanin öteside var
Gavur lari cehennemin dibine atarlar
Orada bagirip dururlar
Cünkü dünyadayken Islami yasamadilar

(Allah hepimizi cehennemin atesinden, gazabindan korusun!)
HAYAT BIR SINAVSA EGER ISMIMI YAZAR CIKAR GIDERIM

masum_serseri

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 31.10.2008, 00:27

ceza06, bu güzel paylasimin icin tskrlr,gercekleri yansitmissin,,

ben ilk buraya geldigimde yillar önce,biyere is sormustum,bana verdikleri cevap sen yabancisin müslümansin olmustu,nasil da zoruma gitmisti,imkanim olsa oracikta kendi ellerimle vericektim cezasini,ama allaha havale ettim,
ALLAH hepimizin sonunu hayir etsin.,

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 31.10.2008, 00:34

Âmin cümlemizi ...

ceza06, sende benim gibi bir gurbetcisin, yazdiklarin, paylastiklarinda derin duygular besledigine eminim..

Hele bu yazida, bize veya bana "almanyali" diyerek kücümsemek isteyen kibirli insanlar var maalesef ve anlayacaklarini bilsem, buyrun, yer degiselim demek isterdim dogrusu bazen..

Islamiyet heryerde aynidir, ama yasadigin yere göre ya kolay yasarsin yada zor...Elbette kimsenin nasil yasayacagina biz karar veremeyiz ama benim babamdan ve annemden herzaman duydugum "Müslüman gibi giyin" veya "Müslümansin tebessümün eksik olmamali yüzünden" gibi nasihatleri oluyordu..

Bir müslüman gibi "görünmek" cok cok cok fazla özgüven istiyor, bu sinavdan gecebilmeyi isteyen herkese, Allah kolaylik versin, heleki gurbetteyse...

4

Friday, 31.10.2008, 00:45

nein benim sadece sizlerle paylasmak irem bende biliyorum gurbetin ne oldugunu neler yasandigini ben sadece sizlerle paylastim eger sakincali bir durum varsa kaldirabilirim :roll:

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 31.10.2008, 00:49

ceza06, nein sakin kaldirma :roll:

Sakincali olan bana burdaki bir hitap sekli ve "almanyali" tabiri kullanilmasi..
Gurbettesin Türkiyenin sorunlari seni ne ilgilendirir, tuzu kuru veya bekara kari bosamak kolay tabirleri kullanilmasi..

Bir gurbetci olarak benim gücüme gitmisti.. bunu dile getirmeye calistim sadece, siirle alakali :blink1:
Degil ben, hic bir gurbetcimiz haketmiyor bu gibi tabirleri cünkü cektigimiz cok hasret cok zorluk cok acilar var..
Gerci anlatsamda anlamayacagina eminim, insanlari kücük görenler, gurbetcileri bir eli yagda bir eli balda görenler, ne kadar anlatsanda anlamaz cünkü yasamaz..

Ben paylasimin icin tesekkür ederim, vesile oldun icimdekileri dökmeye :up:

6

Friday, 31.10.2008, 00:53

evet bazi insanlarin yargisiz infaz yaptigini biliyorum ben sadece bu siir bir sayfada buldum ve bazi kislerin nasil dile getirdiklerini sizlerle paylastim cunku sende haklisin neyin ne oldugu acik ben seni cok iyi anliyorum :up:

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 31.10.2008, 00:54

ceza06, paylaşımın çok anlamlı neden kaldırıcaksınki :roll:

Allah gurbettekilerin yardımcısı olsun gerçekten işiniz zor Müslüman ülkesi denilen Türkiyede bile zorken sizin için zorluğunu düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun hidayetinden ayırmasın sizleri.

"Allah'ım sen bizleri hidayetinden bir lahza ayırma. Şükrü ağzımızdan, güzel düşünceleri kalbimizden, tatlı sözleri dilimizden, tebessümü yüzümüzden eksik etme Rabbim. Taşıyamıcağımız sınavlar verme Ya Rabbim bizlere, Senki dağına göre kar verirsin. Bu kullarınada taşıyabiliceği kadar dert ver :oops: Sevdiğin kulunu sınarsın kuluna dertle birlikte sabrıda ver Allah'ım. Dillerimize kötü söyletme isyan ettirme Allah'ım ettiğimizdede bizleri bağışla :oops: Ya Rabbim senki en çok sevdiğimizsin sende bizleri sev merhametinden mahrum bırakma.
....Amin....