Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
temalarinda hep gül'e yer veriyosun,sanirim nikinden dolayi,,bunun da ismi gülle ilgili bisey olsun ama ne bulamadim,hem ismin önemi yok,önemli olan emek vermis olman.paylasim icin tskrlr,eline yüregine saglik..senin radyoyu bi ziyarete geleyim bari )
iyi sen ersözlerde ye,bende gülcin pide de,hesabi yollarim ben sana,,ikiside senin arkadasinsa yasadik desene,ben bol bol yiyip icerim senin selamini söylerim.sen sonra ödersin hesabi
tamam iki tane iskender istiyom ben,yaninda iki bucuk litre kola olsun,bol yogurtlu olsun ha,,ha yaninda mezeleri unutmasinlar,,
neyse fazla abarttim ben,,tskr ederim yinede bigun ödetirim sana hesap ödesiriz )))))))