Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hakkını helal et Yıldız Gözlüm
[flash width=800 height=600]http://www.ukimagehost.com/uploads/83abc8bec1.swf[/flash]
ALINTI
elinize saglik beratcan abi, cok guzel olmus, siir harika..
Flash çok güzel hazırlanmış ya çok beğendim şiirde zaten çok sevdiğim bir şiir teşekkürler abi paylaşımınız için.
Flashi hazirlayan kenar problemi cekmis baya
Yinede cok güzel bir tema olmus ellerine saglık abi bizlerle paylastihin için
slowcu, adam bi flash a giremedi ya

vertikalı ayarlıyom horizantal bozuluyor horizantalı ayarlıyom vertikalı bozuluyo yapan nasıl yapmışsa anlamadım gitti
Bence öyle yarısı içeride yarısı dışarıda daha güzel ayrı bir hava katıyor

Bir yanı gitmek istiyor bir yanı kalmak istiyor gibi (hayal gücüne bak

)
beratcan, benimde bu siire bir temam var biliyormuydun :masum:
Flashlar süper ya, bilgisayar bile alisti hemencecik aciyo artik :up:
biri şu adamı itiklesin flash ın içine
Flashlar süper ya, bilgisayar bile alisti hemencecik aciyo artik :up:
macromedia flash player kaynaklı sorun flash ları izleymeyenler için tekrar yüklemelerini öneririm
http://www.adobe.com/products/flashplayer/
flashplayer'im var ama pc agir :roll:
eh yaslandi artik oda benim gibi
flash mı biri büyütmüş ama adam hala dışarda ben okadar uğraştım olmuyo valla adamı içeri alıyom yazılar dışarda kalıyo yazıları alıyom adam dışarda kalıyo bence flash ı kim yapmışsa adamın rengi biraz soluk görememiş dışarda kaldığını o şekilde kaydetmiş
beratcan, abi süper bir flaş harika bir şiir süper bütünlemişsin ellerin dert görmesin sagol var oll
beratcan, eline emegine saglik abi,paylasimin icin tskrlr,harika olmus