Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Safiye

Stajyer

• Konuyu başlatan "Safiye"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 27.10.2008, 12:50

Kasvet

Hicran gelgitleri
Telef etmiş sensizliği
Düşman beddualarında
Unutmuş rüyalar sessizliği.
Koy elini kalbine
Söğüş bir ömre
Yalın bir kedere
Söyle,
Ne sığar?
Ne sığar bu elimdeki
Düşsüz, hayalsiz valize?
Kendine acıyan bakışlara
Dudağını bükmüş hayata
Hatta ölümün boşluğuna
Tahammülü var mı mutluluğun?

Reçetesi yok yalnızlığın,
Üstüne çöken karanlığın.
Sadece bir ses
İşte o ses
Böler bu kâbusları.
Ya da bitirir sonsuza dek
Ağır, kasvetli uykuları.

Özlemekse mutluluğu, sana dair olmalı her şiirim... Fakat öyle yorgun ki kalbim! Öyle uzaklaştım ki kendimden, hayallerimden...Ey hayalimdeki masum bebek! Şimdi değil, daha sonra tanış hayatla... Şimdi ömür gözünü kasvete dikti... Masmavi düşlerini siyaha boyama...
Reyhan Yonat

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 27.10.2008, 13:00

Özlemekse mutluluğu, sana dair olmalı her şiirim... Fakat öyle yorgun ki kalbim! Öyle uzaklaştım ki kendimden, hayallerimden...Ey hayalimdeki masum bebek! Şimdi değil, daha sonra tanış hayatla... Şimdi ömür gözünü kasvete dikti... Masmavi düşlerini siyaha boyama...

Çok güzelmiş teşekkürler paylaşımınız için

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 27.10.2008, 13:45

Yüregine Saglik..