Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sahi Varmi Öylesi Kaliteli Bir Adress Hemen Bir Glz Atalim p: :lol:
Alıntı sahibi ""SheKerLee""
asi_asik, Sen iyimiSin ?
Müzik $irketlerinin CD tanitim Sayfalarinda bedava mp3 download imkanini Sunmak gibi olurdu heralde burda Sana anlatSalar
:lachab:
Alıntı sahibi ""asi_asik""
YA YOK CNM BEN YAPMAMDA . DUYDUMKI BUNU YAPANLAR PROGRAM KULLANIYOLARMIS GERCEKTENDE OLEMI DIE OGRENMEK ISTEDIM
Alıntı sahibi ""sevgidostu""
birader bu konuda söle söleyeyim bak bu konular biraz karışıkdır msn mail dedin olayda suc cezaya giriyor diyosun hayır girmiyor bu sadece saclıkta size bir taciz tehdit tel ve resimlere alıp başka bir sitede yayınlamak olaylarına suc ve cezaya girer sevcıların söledi şu msn olarak suc ceza teskil edemez çünki kayıtlar bir anda silinebilir belki bunun pulsu var bunu değiştirelebilen programlar vardır varda ben bu sistemi çok ibiliyorum bunun içinde baya bir bilgili olmalısın ikincisi bunu engelemede illahki format atman şart deil bilgileri yoketmenin başka yoluda var bunlardan biri regedit yani çalıştır sistem dosya yazolım veri bölümüne girmen gerekiyor
orda pcnin bütün bilgileri kim girmiş çıkmış nerelere girilmiş ve iplere kadar hersey kaytlıdır bir hacker bunu pcneize girerek önce verileri alır çıkarkende bu dedim ip yani regedit bilgilerin oldu yerden kendi ip nosunu siler böleleikle yalkalnamaz olay bundan ibaret ama o programı pek tavsiye etmiyorum arkadasşımın dedi gibi insanlara zaraq vermek yerine yardımcı olam en isidir bence umarım yardımcı olabilmişimdir
Alıntı sahibi ""sevgidostu""
istersen sana savcının bütün tezlerini yoalalayım kardeşim benim akraba ve avukat savcılarım var bu konu üstünde bilgilendirildimpolislede irtibatım oldundan dolayı ama şunu unutmaki suc işleyen kişi sonucta bilgisi vardır ama saklanma yolunuda bilir ama şunu söleyeyim bir pcye format atmadan bilgileri gizleyebilirimdiyosan hayır gizleymessin nekadar ip sillsende bir programla onu gene çıkarırlar polisler olay bukadar basit suc ceza472 maddesini oku anlarsın