Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Türk Kadini Dayagi Hakediyor
Türk Kadını dayağı hakediyor
Manken Şebnem Schaeffer'ın annesi Lale Hanım da magazin dünyasında kızından aşağı kalmıyor. Kızına yapılan saldırılarda kadınların Şebnem'i korumak yerine kızının kuyusunu kazmalarına çok sinirlendiğini söyleyen Lale Schaeffer, "Türkiye'deki kadınlar maalesef bizi anlayamadı. Türk kadını bu yüzden dayağı hak ediyor" dedi.
Kaynak: Hürriyet
salak bunlar ya, valla anne kiz salak..... allah akil fikir dagtirken herhalde tuvalette rasladilar :wallb:
cahil insan bile kadının dayağı hakettiğini savunmaz saçmalıktan başka bişey değil bu anne kız kesinlikle kafayı yemiş :x:
"Lale hanim" diycemde diyemiyorum, dayagi Merkepler yer, Sahsiyetin akrabasi oluyor anlasilan 
Biz anladik.... 
Sende anliyosunnnn...
ya cok sacma bir haber ya... kadin kadindir Türkü Arabi. Almanimi olur..
Kadinlara vuran eller kirilsin Kiniyorum..
slm yaf iyi olmus valla begendim ki ne
cok hos olmus elinize yurehginize saglik cok guzel
turk kadina deyilde bayanlara kalkan elin ben neyse sustum
acizler el kaldirirsadece
@Baris_66 cok hos olmus elinize yurehginize saglik cok guzel
anlamadim ben nedir cok hos olan ?