Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "KaRaGüL29"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 12.09.2008, 23:13

Loginden üye olmadan sifre istiyorrr

slm.. deminden beri yani kac saatir ugrasiyorum ama bir cözüm bulamadim. bir kac kisi loginden üye olmak icin register nowu tikliyor o harfleri veriyor vee bir passowrt geliyorrr?? yani üye olmadan nasil passwort olsun ki anlamadim gitti...ltffff bana yardimciiiolun

2

Friday, 12.09.2008, 23:22

KaRaGüL29, üyelik işlemlerine başlaman için o aşamayı da geçmen gerekli.

Bak burda adım adım anlatılmış >> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=2411&sid=aaf0e1b093f9ba94b1705c838928f326#2411

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 12.09.2008, 23:23

KaRaGüL29, olay su daha önce www.flatcast.com sitesine baska bir üyelikle login olmus nick alacak arkadas...
ve yeni bir üyelik açmak istiyor
Bunun için www.flatcast.com sitesinden logout tikliyip üyelikten cikicak
ve register tiklayarak güvenlik harflerini dogrulayarak yeni üyelik acabilir
kolay gelsin ;)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 12.09.2008, 23:51

KaRaGüL29, Allah iyiligini versin emi :D

wanted'in dedigi gibi üyelik isleminde daima sifre vermelisin ki kayitlarken nickini bir sifren olsun :roll:

Yani o passwort yazan kisma kendi istedigi bir sifreyi yazicak (passwort kisminin bir altinda tekrarlamasi geriyor istedigi sifreyi, dogrulamak icin)..

Eger üyelik ismi veya mail adresi daha önce baskasi tarafindan kullanilmissa, passwort kismi silinir ve yeniden bilgileri girmek gerekir..Yani bir türlü kayit islemini bitiremesi daha önce kullanilan bir nick veya mail adresi yazdigindan kaynaklanir, passwort'dan degil..

Farkli bir nick ve farkli bir mail adresiyle tekrar denesin, passwort yerinede istedigi bir sifreyi yazip dogrulasin, devam edebilecektir kayitlanmasi..

:up:

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 13.09.2008, 05:02

i-rem, Arkadasimizin demek istedigini sanıırım yalnis anladın ;)
Eger ben dogru anladiysam anlatmak istedigi resim deki gibi olmali

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 14.09.2008, 01:21

slowcu, :masum:

haklisin logout olmadan bu pencere cikiyor ama o zamanda zaten kayitli bir nicki var demek degilmi ? ;)

Alıntı

yani üye olmadan nasil passwort olsun ki anlamadim gitti.

Hmmm :0010:

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 14.09.2008, 02:00

i-rem, var haklisin ama sanirim yeni bir üyelik acmak istiyor ve logout yapmadan bunu denemis ve kafasi karismis olmali :D