Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
kardeşim ilan vermek için şartmı koşuyorsunuz bumu paylaşım siteniz ayıp yaa, insanlar neden sitesinde sizin reklamınızı yapsınki, sadece dj ilanı bu ticari yapmmıyorlarki, ayuıp ya bu tek sizin sitenizde olan bir şartnamemi ne anlamadım??
SeLam Mrb Ben Zaten Sıteme Sızın LınkıNızı Ust Tarafa Koydum Ama Sızın Istedıqınız SekILde Banner oLaraK DeqıL... aLLaturkaa Adinda Attim Ust Tarafa LıNk oLarak... BakabiLirsiniz Ve eger Sizin BanneriNiz ZorunLu deqiLse... Sorun Yok RekLam Hakkimi kuLLanmak Istıyorum AdreSim www.MasalciFm.NeT www.MasaLciFm.tk SekLindedir Bakarsaniz SeviNirim Sizin Banner Kadar Hos Duruo Bence RekLam Yapmasanizda Onemi Yok Sonucta FLatcast destek Icin Buraya YoNLendiricem Herkezi..
anLamadiqim Konu iLLa o BannerLer olacak die Bir Kaidein KonuLmasi Cok Sasirtici ) Neyse KoNu KapanmisTiR...