Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "60GeNCLiK" bir erkek
  • Konuyu başlatan "60GeNCLiK"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 15.07.2008, 23:15

Gözlerinize İnanamayacaksiniz..

30 saniye boyunca resmin ortasındaki dört küçük noktaya gözlerinizi kırpmadan bakın. Sonra kafanızı geriye yaslayıp gözlerinizi sımsıkı kapatın. Gözlerinizi kapattıktan sonra kafanızın içinde parlak renkli bir daire oluşacak. Bu dairenin içine gözlerinizi kesinlikle açmadan konsantre olup bakın. Gördüğünüz karşısında gözlerinize inanamayacaksınız...

Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• 380313
  • Özel mesaj gönder

2

Friday, 18.07.2008, 08:42

PAYLASIM ICIN TSKLER EMEGINE SAGLIK.
Giden BirGün Geri Dönmek isterse..
Bırakın Dönsün Ki Ne Kaybettiğini Görsün..
www.kocyazifm.com

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 11.08.2008, 02:14

paylasim icin tskler bende biri gorundu ama tam olarak kim oldugunu cikaramadim :)
ya che guevera yada sozde hz Isa nin resmi.

SheKerLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 11.08.2008, 12:54

negatif gibi bir reSim, Siyah yerler beyaz, beyaz yerler Siyah oldugu icin arada geciSleride beynimiz uyduruyodur, Sahiden Sakalli, uzun Sacli bir erkek ciSmi beliriyor :shock:

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 12.08.2008, 03:52

shekerlee sanirim beni tarif ettin :lol: