Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Alternatifi Yeni Platform: FlatcastX Detaylı İnceleme ve Kullanım Videosu
Merhaba değerli Allaturkaa ailesi,
Radyoculuğa gönül veren, kendi yayınını yapan veya radyo siteleriyle uğraşan dostlarımızın çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm yeni bir platform incelemesiyle karşınızdayım.
Biliyorsunuz ki Flatcast zaman zaman eklenti ve tarayıcı uyumlulukları yüzünden hepimizi yorabiliyor.
Bu doğrultuda Flatcast mantığıyla çalışan https://www.flatcastx.com/ sitesini derinlemesine inceledim ve sizler için baştan sona bir rehber videosu hazırladım.
Videoda hangi konulara değindim?
Sitenin genel yapısı ve Flatcast ile benzerlikleri,
Sorunsuz bir şekilde rumuz (nick) alımı,
Kendi sitelerimiz veya indexlerimiz için kod yerleştirme mantığı.
Mikser kullanımı.
Tema ekleme ve kaydetme.
Kayan yazı ekleme
Lobiye resim ekleme
Ve daha birçok seçeneği inceliyoruz.
Flatcast alternatifi arayan veya yeni bir soluk denemek isteyen tüm radyo dostlarının işine yarayacaktır.
VİDEO İNCELEME:
İzledikten sonra site hakkındaki düşüncelerinizi, deneyimlerinizi veya takıldığınız yerleri bu konu altından tartışabiliriz. Herkese keyifli yayınlar ve iyi forumlar dilerim!
Öncelikle Paylasiminiz icin Tesekkür ederim Elinize emeginize saglik. :aro:
Bane göre Cok Güzel oldu,tekrardan eskiye döndüm gibi oldum : )
-Sanirim ses de Problem var
birde eskiden Winamp ile yayin yapiyordum hala yapiliyormu merak ettim
Merhaba sanırım sesi tam olarak ayarlayamadılar ama eğer mevcut yayın linkiniz varsa . winamp sam2 mix gibi hangi programı kullanıyorsanız onunla yayın yapabiliyorsunuz. tabi indexe harici player koyarak. Falatcast sonrası yayınlar gibi kulllananlar var. Ne zaman tam kullanıma açarlar bilemiyorum.