Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 12.02.2026, 05:17

Kişiselleştirilebilir Radyo Seyyah Player v1.0 – İnternet Radyoları + Bilgisayardan Müzik + Playlist Kaydetme Özelliği!

Değerli Allaturkaa Üyeleri ve Ziyaretçiler,
Kendi Radyo ve Müzik Dünyanı Kur! Ücretsiz, Reklamsız, Kaynak Kod Açık.

Size özel olarak geliştirdiğim, hem radyo dinlemek hem de kendi müzik arşivinizi çalmak için tasarlanmış,
sade ama çok işlevsel bir web tabanlı müzik & radyo player ile karşınızdayım: Seyyah Player
Bu player tamamen ücretsiz, reklamsız, kaynak kodu açık ve istediğiniz gibi indirip kendi bilgisayarınıza veya hosting'inize kurabileceğiniz bir proje.

İşte başlıca özellikleri:
Seyyah Player'ın öne çıkan özellikleri:
  • Canlı Radyo Desteği İstediğiniz internet radyosunu ekleyip anında dinleyebilirsiniz. Radyo ekleme, silme, oynatma, sıralama hepsi çok kolay.
  • Eklediğiniz radyoları JSON olarak kaydedip yedekleyebilir, başka cihazlarda yükleyebilirsiniz.
  • Yerel Müzik Dosyası Çalma Bilgisayarınızdan mp3, wav, m4a gibi dosyaları seçip playlist'e ekleyin. Birden fazla dosya aynı anda yüklenebiliyor.
  • Eklediğiniz müziklere otomatik olarak güzel ikonlar geliyor .
  • Playlist Yönetimi Eklediğiniz radyolar ve müzikler aynı listede sıralanıyor. Fareyle tutup bırakarak sıralama yapabilirsiniz (drag & drop).
  • Şarkıya sağ tık yapınca: Çal, Yukarı Taşı, Aşağı Taşı, Sil seçenekleri çıkıyor. Playlist'i JSON olarak kaydedip yedekleyebilir, başka bilgisayarda yükleyebilirsiniz.
  • Oynatma Kontrolleri Play / Pause, İleri / Geri, Shuffle (karışık çalma), Repeat (tek şarkı / tüm liste tekrarı).
  • Ses seviyesi ayarlanıyor ve sayfa yenilense bile son ses seviyesi hatırlanıyor. İlerleme çubuğu ile istediğiniz yere atlayabiliyorsunuz.
  • Görsel ve Kullanıcı Dostu Tasarım Karanlık tema, büyük ve okunaklı yazılar. Şu an çalan şarkı / radyo adı kalın ve renkli gösteriliyor.
  • Header'da şık bir arka plan resmi var (değiştirebilirsiniz). Saat ve tarih her zaman üstte duruyor.
  • Ekstra Pratik Özellikler Tüm liste temizleme (kırmızı butonla tek tık). Yapım bilgileri popup'ı (header sağ altta küçük bir butonla açılıyor).
  • Radyolar ve Müzikler kaydırılabilir özellikte. Tutup sürükleyerek sıralayabilirsiniz.
  • Her şey mobil uyumlu (telefon/tablet'te de gayet rahat kullanılır).
Nasıl Kullanırım?
  1. Linke tıkla →DEMO SAYFA
  2. Radyo eklemek için sağ taraftaki kutuya isim ve stream linki gir → Ekle
  3. Müzik eklemek için “Müzik Ekle” butonuna bas → dosyaları seç
  4. İstediğin gibi dinle, sırala, kaydet!
  5. Jason dosyasını da ekledim içeriğini değiştirebilirsiniz index'le aynı yerde olmasına da gerek yok silinmeyecek bir yere koyarak player'de içeri almanız yeterli.
İndirmek isterseniz: tüm dosyaları indirebilirsiniz → İstediğiniz gibi düzenleyip kendi bilgisayarınıza bile kaydedebilirsiniz.
Şimdilik radyoları ben ekledim ama siz de ekleyip JSON olarak kaydedip arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. İleride daha fazla özellik (metadata çekme, otomatik kaydetme vs.) eklenebilir, önerilerinizi bekliyorum!

*Yol uzun, müzik güzel, radyo açık olsun… Seyyah ruhuyla dinleyin, keyfiniz daim olsun.*

Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Resim-1.png
Seyyah20 belirtilen dosyaları ekledi: