Merhabalar değerli forum sakinleri,
Yılan oyunundan sonra boş durmadım ve çıtayı bir tık daha yukarı taşıyarak yeni bir projeyle karşınızdayım:
Uzay Savaşları PRO v1.0!
Karanlık galaksinin derinliklerinde, bitmek bilmeyen düşman filolarına karşı tek başınıza hayatta kalmaya hazır mısınız? Bu sefer sadece puan toplamıyoruz, galaksiyi kurtarıyoruz!
OYUNUN ÖZELLİKLERİ VE YENİLİKLER
- Mavi Kalkan Sistemi: Düşmanları yok ettiğinizde bazen ortaya çıkan mavi küreleri toplayın! 5 saniye boyunca her türlü hasara karşı dokunulmaz olun.
- Üçlü Mermi Gücü: Tekli atışlardan sıkılanlar için artık her "Boşluk" (Space) tuşuna bastığınızda üçlü lazer yağmuru sizi bekliyor!
- Dinamik Zorluk: Skorunuz her 50 puan arttığında düşmanların hızı ve saldırı sıklığı artar. Reflekslerinizi konuşturun!
- Büyük Final: Eğer 300 puan barajını aşabilirseniz, galaksiyi kurtarmanın şerefine muazzam bir havai fişek şovuyla ödüllendirileceksiniz.
- Otomatik Ateş Modu: "Z" tuşuna basarak otomatik ateş modunu açıp kapatabilirsiniz. Parmaklarınız yorulmadan savaşa devam edin!
KONTROLLER
- SAĞ / SOL OK TUŞLARI: Uzay geminizi kontrol eder.
- BOŞLUK (SPACE): Ateş eder.
- "Z" TUŞU: Otomatik ateş modu (Aç/Kapat).
İNDİRME VE GÜVENLİK BİLGİLERİ
Oyun
Bilgisayarda Çalışır ve tek bir .exe dosyasından oluşur. İçerisinde bulunan BENI_OKU.txt dosyasındaki talimatlara göz atmayı unutmayın (Resim ve ses dosyalarının .exe ile aynı klasörde olması şarttır).
Not Harici klsörde bilgilendirme resimleri vardır oyunla alakası yoktur.
Google Drive (Hızlı İndir): İNDİRMEK İÇİN TIKLA
GitHub Alternatif (Tıkla-İndir): ALTERNATİF LİNK
Güvenlik Notu: Dosyanın temiz olduğunu merak edenler için güncel analiz raporu aşağıdadır:
VirusTotal Raporu: BURADAN İNCELEYİN
Hatalarımı veya geliştirmemi istediğiniz yerleri (Boss gelsin mi? Yeni silahlar?) yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Bakalım kimler 300 puana ulaşıp havai fişekleri görebilecek? Skorlarınızı bekliyorum!
Keyifli oyunlar Dilerim,