Giriş yapmadınız.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 24.01.2026, 04:25

Yılların Eskitemediği Klasik Yılan Oyunu - Nostaljiyi Yeniden Yaşayın!

Selamlar değerli Allaturkaa Forum ailesi!

Hepimizin çocukluğunda, telefon başında saatlerce vakit geçirmesine sebep olan o efsane yılan oyununu modern bir dokunuşla bilgisayarlarımıza taşıdık.
Forum üyelerimizin keyifle vakit geçirebileceği, sesli ve görsellerle desteklenmiş bu özel sürümü sizlerle paylaşmak istiyorum.

Oyunun Özellikleri:
  • Zorluk Seviyeleri: İster yavaş tempoda Acemi modunda ilerleyin, ister hızın tavan yaptığı Usta modunda sınırlarınızı zorlayın!
  • Dinamik Geri Bildirim: Oyun sadece bitmiyor; yaptığınız skora göre sizi özel başarı mesajları karşılıyor!
  • Görsel Tasarım: Oyun içi atmosferi güçlendiren arka plan görselleri ve aksiyonla uyumlu ses efektleri.
  • Kolay Kullanım: Herhangi bir kurulum gerektirmez. Dosyaları klasöre çıkarıp direkt .exe üzerinden başlatabilirsiniz.
Kontroller ve Oynanış:
  • Yön Tuşları: Yılanın hareketini sağlar.
  • 1 ve 2 Tuşları: Başlangıç ekranında zorluk seçimi yapar.
  • R Tuşu: Kaybettiğinizde hızlıca yeniden başlar.
  • Z Tuşu: Menüye dönerek zorluk değiştirmenizi sağlar.

Hedef: 15 puan barajını aşarak "Tebrikler" mesajını görmek! Bakalım forumun en yüksek skorunu kim yapacak? Rekorlarınızı konu altında paylaşabilirsiniz.

İNDİRME BAĞLANTISI: BURADAN İNDİRİN
İNDİRME BAĞLANTISI: ALTERNATİF ADRES
Virustotal Sonucu: VİRÜS TARAMASI

İyi eğlenceler dilerim, yorumlarınızı bekliyorum! ????

Antivirüs Uyarıları Hakkında: > Virustotal sonuçlarında görülen 3-4 uyarı (Zillya, SentinelOne vb.), oyunun Python diliyle yazılıp .exe haline getirilmesinden kaynaklanan "False Positive" bildirimlerdir.
Dosya tamamen zararsızdır; "Makine Öğrenimi" ve "Yapay Zeka" tabanlı uyarılar, dosyanın sadece tanınmayan bir geliştiriciye ait olduğunu belirtmektedir. Güvenle oynayabilirsiniz.
Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Resim-2.png
  • Resim-3.png
  • Resim-4.png
  • Resim-5.png
  • Resim-6.png

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• 1002
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 24.01.2026, 04:45

öncelikle emeklerine sağlık :gulver:
3310 geldi aklıma :ep:

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

3

Saturday, 24.01.2026, 05:27

öncelikle emeklerine sağlık :gulver:
3310 geldi aklıma :ep:
Teşekkürler usta, sayenizde öğrenmeye çalışıyorum. sırada uzay savaşları var. Bu saatte üzerinde çalışıyorum...

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

• 1023
  • Özel mesaj gönder

4

Saturday, 24.01.2026, 06:03

Usta Merhaba,
Yılan oyununu beğenmiştin, şimdi bu Uzay Savaşı üzerinde çalışıyorum, görselini paylaştım. Oyunun iskeleti bitti; sesler, farklı hız modları ve otomatik ateşleme tamam.
Ama oyun biraz boş kalmasın istiyorum. Sence heyecan katmak için ne eklemeliyim? Can hakkı mı olsun, yoksa arada özel güçler falan mı düşsün? Senin tavsiyenle şekillendireceğim.

uzay oyununun son halinden bir kare paylaştım. Şu an iki mod yaptım, biri yavaş diğeri orta hızda. Ama sanki bir şeyler eksik gibi.
Sence her 100 puanda bir oyunun zorluğu mu artsın, yoksa araya vurulması daha zor hızlı düşmanlar mı serpiştireyim? Senin bu konudaki fikrin ne olur?
Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Ekran Görüntüsü (1877).png

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• 1002
  • Özel mesaj gönder

5

Saturday, 24.01.2026, 06:31

fikrin ne olur?

Estağfurullah, fikir verebilecek kadar uzman değilim ama gözlemlediğim kadarıyla oyunu daha heyecanlı yapmak için
Can sistemi: Oyuncuya birkaç can vermek hataları tolere eder ve oyunu daha akıcı yapar.
Özel güçler/bonuslar: Arada düşen güçlendiriciler (geçici kalkan, hız artışı, lazer gücü) sürpriz ve dinamizm katabilir.
Zorluk dengesi: Hem puana bağlı kademeli zorluk artışı hem de rastgele hızlı düşmanlar oyunu daha heyecanlı hâle getirir.
Kısaca, can + özel güç + kademeli zorluk dengesi oyunu daha eğlenceli yapabilir. Tabii denemek ve test etmek en iyi yol.

Benim labirent oyunumu kimse beğenmemişti mesela, çok basit bir şeydi ve sadece sitede oynanabiliyordu. :D
Tabii bunlar deneme yanılma işi; oyun bitince en iyi nasıl olduğu anlaşılır. :ff:

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• 1002
  • Özel mesaj gönder

6

Saturday, 24.01.2026, 06:48

Şu an bende index için Web Page Maker kurdum; ne kadar berbat bir programmış meğer.
Sadece kendi alanında bir şeyler yapabiliyor, mesela player kodlarını tam olarak çalıştırmıyor ve tema değişim kodlarıyla sorun çıkarıyor.
Örnek düzenledim ama düzgün çalışmadı, sanırım Visual Studio Code ile devam edeceğim.
Web Page Maker’ı beğenmedim, kütük gibi bir program :ap:

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

• 1023
  • Özel mesaj gönder

7

Saturday, 24.01.2026, 07:24

Web Page Maker’ı beğenmedim, kütük gibi bir program
Verdiğiniz Oyun tavsiyeleri için teşekkürler ekledim güzel bir oyun oldu .

Web Page Maker çok kullandıgım bir program yeni nesil kodlardan pek anlamıyor ama basit indexler için süperr her türlü index için yarayışlıdır.

Web Page Maker: Genel Özellikler Rehberi
Web Page Maker, yeni nesil karmaşık kodlarla uğraşmak istemeyenler için hızlı ve pratik index hazırlama imkanı sunan bir klasik. İşte programın tüm özellikleri:

Tasarım ve Düzenleme Özellikleri
  • WYSIWYG Görsel Düzenleme: "Ne görüyorsan onu alırsın" mantığıyla çalışır. Kod yazmadan, mizanpajı bozmadan görsel olarak tasarım yapmanı sağlar.
  • Sürükle ve Bırak: Metin, görsel, buton veya videoları farenle tutup istediğin koordinata yerleştirebilirsin.
  • Hazır Şablonlar ve Kütüphane: İçindeki hazır temalar ve renk paletleriyle hızlıca profesyonel bir başlangıç yapabilirsin.
  • Gelişmiş Menü Yönetimi: Sayfalar arası geçişi sağlayan navigasyon barlarını otomatik veya manuel olarak oluşturabilirsin.
  • Yerleşik FTP İstemcisi: Hazırladığın tasarımı harici bir programa gerek duymadan doğrudan sunucuna yükleyebilirsin.

Dinamik ve Hareketli İçerik Desteği
  • Marquee (Kayan Yazı): HTML kod objesi ekleyerek <marquee> etiketiyle metinleri hareketlendirebilir; hız ve yön ayarı yapabilirsin.
  • JSON Desteği: JavaScript kullanarak dışarıdan (API veya .json dosyası) veri çekip sayfada dinamik içerik gösterebilirsin.

Sunucu ve Kayıt Entegrasyonları
  • PHP Kayıt Sistemi: Formları PHP dosyalarına bağlayıp MySQL veritabanına veri kaydı yapabilirsin.
  • ASP Kayıt Sistemi: Windows sunucularda ASP kullanarak veritabanı kayıtları ve kullanıcı oturumları yönetebilirsin.
  • Form Oluşturucu: İletişim veya kayıt formlarını saniyeler içinde tasarlayıp e-posta yönlendirmesi ekleyebilirsin.

Teknik Avantajlar
  • Çoklu Sayfa Yönetimi: Onlarca sayfayı tek bir proje dosyası üzerinden koordine edebilirsin.
  • Özel Kod Desteği: Görsel tasarımın içine kendi HTML, CSS veya script kodlarını gömebilirsin.

burada tarif edilemeyecek kadar faydası var benim gibilere ...