Giriş yapmadınız.

• "GAZELLEERHAN" bir erkek
  • Konuyu başlatan "GAZELLEERHAN"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 26.12.2025, 14:06

Link Paylaşamiyorum

BU RADYOMUZUN ÖNERİLENLERE EKLENMESİNİ RİCA EDİYORUM LİNK PAYLAŞAMIYORUM NEDENİNİ BİLMİYORUM ENGELLENMİŞSE ENGELİNİN KALDIRILMASINI RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA
https://agabeylerffmm.blogspot.com/

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 27.12.2025, 20:06

Rulet odasında kullanıcı adınıza uygulanan yasaklama (ban) hakkında bilgilendirme:

Kullanıcı adınızın neden yasaklandığına dair detaylar, en iyi sizin tarafınızdan bilinmektedir. Genel Rulet Kuralları'na aykırı bir ihlal söz konusu ise, bu yasaklamanın kaldırılması mümkün olmayabilir.

Ancak, yasaklanmanız daha hafif bir kural ihlali (ufak hata) nedeniyle gerçekleştiyse; ilgili yetkili (banlayan görevli), uygulanan birkaç günlük ceza süresinin ardından durumu yeniden değerlendirecektir.

Yetkili, uygun görmesi halinde kullanıcı adınızdaki yasaklamayı kaldıracaktır. Bu süreçte sabırlı olmanızı rica ederiz.

Lütfen! Ruletin heyecanını kaybetmemek adına, tüm katılımcıların riayet etmesi gereken temel kuralları benimseyelim.

[Yardım] Allaturkaa Rulet Sistemi: Banlama Sebebi Sayılacak Yanlışlar

Banlanmasın diye hatalı birkaç paylaşımı silmemize rağmen en az 10 defa böyle ısrarla attınız. birkaçı hatalı olabilir ama fazlasıda bu sonuca ulaştırdı malesef.

Üstte Linkini verdiğimiz sayfayı incelemenizi tavsiye ederiz...
Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Sorun2.jpg
  • sorun1.jpg