Giriş yapmadınız.

Seyyah20

Stajyer

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 13.07.2025, 21:25

Radyo ve Rulet Kuralları Hakkında Uyarı

Değerli Radyo ve Forum kullanıcıları,

Flatcast radyoları için geçerli olan kuralları bildiğinizi varsayıyoruz. Bu kurallar, sadece eski sistemde değil, aynı zamanda yeni sistem chat ve radyolarda da geçerlidir.
Bu kurallar doğrultusunda, başka radyolara ait linkleri ve kendi radyonuzun linkini paylaşmak hem genel kurallara hem de yayın ahlakına aykırıdır.

Lütfen gezdiğiniz radyolarda başka bir radyonun veya kendi radyonuzun linkini kesinlikle paylaşmayın. Unutmayın ki, link paylaştığınız radyolar tarafından zaten yasaklanmaktasınız.

Bu tür davranışların şikayet edilmesi durumunda, Nikiniz dolayısıyla IP adresiniz üzerinden rulet bölümünden de yasaklanacaksınız.

Lütfen kurallara uyalım ve kurallara uymayanları uyaralım.

Kurallara uymak, tüm kullanıcılarımız için saygılı ve keyifli bir ortamın devamlılığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
[Forum Yönetimi / Görevlileri]

• "DilsizGeveze" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 13.07.2025, 22:17

radyolarınızı shoutcasta getirmeniz güzel diyordum ama sonzamanlarda görüyorumki yeni radyocular oluştu ve çoğunluk alaturkacı.
:çakçak:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Dilber" (16.07.2025, 06:29)

Bora35

Acemi

• "Bora35" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 13.07.2025, 22:51

Bizde yaslandik artik abisi

Seyyah20

Stajyer

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 13.07.2025, 22:54

"Merhaba,

Shoutcast platformuna geçişimizle ilgili olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bu geçişin dinleyici deneyimini iyileştirdiğini umuyoruz.

Son dönemde yeni radyocuların katılması ve farklı müzik türlerinin artması güzel bir gelişme. Müziğin dinleyici kitlesinin demografisi hakkında yaptığınız gözlemler önemli olabilir, ancak formumuzun amacı her yaştan ve farklı müzik zevklerinden dinleyicilere ulaştırmaktır.

Herkesin kendini ifade edebileceği bir platform olmaya çalışıyoruz. Farklı müzik türleri ve yayıncıların, topluluğumuza yeni bir enerji getireceğine inanıyoruz."

Allaturka forumun dinleyicileri hakkındaki gözleminiz biraz iddialı olmuş :) Bize göre müziğin yaşı yoktur. Radyoda her yaştan dinleyicimiz ve yayıncımız var. Belki de Allaturka'nın güzelliği, nesiller arası bir bağ kurmasındadır!

Evet, haklısınız. Geleneksel forumlar (BBS tarzı) yerini Discord, Reddit, Telegram ,İnstagram ve hatta özel olarak geliştirilmiş mesajlaşma platformlarına bıraktı. Gençler artık anlık iletişimi, görselliği ve daha hızlı etkileşimi tercih ediyor.
Bu durum, bilgi paylaşımı ve topluluk oluşumunda önemli değişikliklere yol açtı.

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Seyyah20" (13.07.2025, 23:16)

• "DilsizGeveze" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 15.07.2025, 15:13

Yahu yorum biraz “iddialı” kaçmış diyosunuz ama ne yapayım, ben gördüğümü söylüyorum Son zamanlarda Shoutcast’a taşan bazı yayıncılar yayına girip "hop bi linkimi bırakayımda tüymeden reklamı yapayım" kafasındalar.

Yani kusura bakılmasın ama bu hareket ne Discord’da ne YouTube’da ne TikTok’ta yemez. Anında uçururlar. Burada bişey demeyincede herkes rahat sanıyor ????‍♀️

her kafadan bir ses çıkıyor ama bazı kafalar artık yaş almış... Nereye yazdığını şaşıranlar var. "Mesajı nereye attım ben ya?" diye kendine soran tayfa :) Yani kötü niyet yok belki ama kuralsızlıkda değil yani burası.

Niyetim kimseyi kırmak değil.

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Dilber" (31.07.2025, 04:39)