6
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Centova Cast (FastCast4u) E-posta ve Şifre Değiştirme:
Adım 1: FastCast4u Yönetim Paneline Erişim
- Öncelikle, web tarayıcınızı açın ve https://eu1.fastcast4u.com/ & https://eu4.fastcast4u.com/ Sizin Adres Hangisiyse o adresi açın.
- Bu adres, FastCast4u'nun Centova Cast yönetim paneline erişim sağladığınız yerdir.
- Kullanıcı adınız ve mevcut şifrenizle giriş yapın. Eğer şifrenizi unuttuysanız, "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Adım 2: "Setting & stream" Bölümüne Geçiş
- Giriş yaptıktan sonra, Centova Cast arayüzünde "Setting & stream" seçeneğini bulun.
- Bu bölüm, yayın ayarlarınızı ve hesap bilgilerinizi düzenleyebileceğiniz yerdir.
- Bu bölüme tıklayın.
Adım 3: E-posta Adresi Değiştirme
- "Setting & stream" sayfasında, "E-posta Adresi" veya benzeri bir alan bulunur.
- Mevcut e-posta adresinizi silin ve yeni e-posta adresinizi dikkatlice girin.
- E-posta adresinizi doğru girdiğinizden emin olun, çünkü bu adres, hesap kurtarma ve bildirimler için kullanılacaktır.
Adım 4: Şifre Değiştirme
- Aynı sayfada, "Şifre Değiştir" veya benzeri bir seçenek bulunur.
- Aynı sayfada, "Yayın şifresi' de değiştirilebiliyor.
- Mevcut şifrenizi girin.
- Güçlü bir şifre seçmeye özen gösterin. Şifreniz, büyük ve küçük harfler, rakamlar ve semboller içermelidir.
- Güvenliğiniz için, düzenli aralıklarla şifrenizi değiştirmeniz önerilir.
Adım 5: Değişiklikleri Kaydetme
- E-posta adresinizi ve şifrenizi değiştirdikten sonra, sayfada bulunan "Kaydet" "Update" düğmesine tıklayın.
- Değişikliklerin kaydedildiğinden emin olmak için bir onay mesajı alabilirsiniz.
- Not: Değiştirmek istemedikleriniz Şifre veya e-mail aynı kalabilir. her şey değiştirilecek diye şart yok.
Önemli Notlar:
E-posta adresinizi ve şifrenizi güvenli bir yerde saklayın.
Hesap güvenliğiniz için, tanımadığınız veya güvenmediğiniz bilgisayarlardan giriş yapmaktan kaçının.
FastCast4u'nun destek ekibiyle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Eğer bir sorunla karşılaşırsanız, Forumdaki Yetkililerden yardım alın.
This post has been edited 3 times, last edit by "Mehmet Can20" (Apr 3rd 2025, 4:55pm)