Chatango Yetkililerine Öneri için yazılması gereken örnek mesaj.
Not: Geçerli bir e-mail yazılması gerekiyor. ve aynı ip ten rahatsız edecek şekilde aynı konu için defalarca mail göndermeyiniz.
İngilizce yazıyı kopyalayıp isminizi ve radyo nikini değiştirip aşağıda verdiğim adresten yetkililere gönderilecek
Konu: Chatango Çizgilerinin Kaldırılması Talebi
-------------TÜRKÇE ANLAMI------------
Sayın Chatango Yetkilileri,
Chatango platformunda uzun süredir aktif bir kullanıcı olarak, platformun genel görünümünü ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik bir öneride bulunmak istiyorum. Özellikle sohbet odalarındaki mesajları ayıran çizgilerin kaldırılmasının, daha modern ve akıcı bir arayüz sağlayacağını düşünüyorum.
Çizgilerin kaldırılmasıyla:
Görsel estetik: Daha temiz ve sade bir görünüm elde edilecek.
Okunabilirlik: Mesajlar arasındaki geçişler daha yumuşak olacak ve sohbet akışı daha rahat takip edilebilecek.
Mobil uyumluluk: Mobil cihazlarda daha geniş bir ekran alanı sağlanacak ve kullanıcı deneyimi artacak.
Bu değişikliğin, Chatango'nun kullanıcı tabanını genişleteceğine ve platformun rekabet gücünü artıracağına inanıyorum. Önerimi dikkate almanız ve değerlendirmeniz dileğiyle.
Saygılarımla,
[Mehmet Can/DostYurdu]
---------İNGİLİZCE EKLENECEK YAZI----------------
Subject: Request to Remove Lines in Chatango
Dear Chatango Officials,
As a long-time active user of the Chatango platform, I would like to make a suggestion aimed at improving the overall appearance and user experience of the platform. Specifically, I believe that removing the lines that separate messages in chat rooms would provide a more modern and fluid interface.
Removing the lines would:
Enhance visual aesthetics: Achieve a cleaner and simpler appearance.
Improve readability: Make transitions between messages smoother and easier to follow the chat flow.
Enhance mobile compatibility: Provide more screen space on mobile devices and improve the user experience.
I believe this change would expand Chatango's user base and increase the platform's competitiveness. I hope you will consider and evaluate my suggestion.
Sincerely,
[Mehmet Can/DostYurdu]
Örnek:
[Mehmet Can/DostYurdu]
Not: örnekteki gibi İsminiz ve Radyo nickiniz yazılacak
Öneri ve İstek İçin Adres:
chatango.com/help?help_suggestions