You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dilber

Trainee

• "Dilber" is female
  • "Dilber" started this thread

Date of registration: Sep 10th 2022

• Send private message

1

Friday, December 6th 2024, 11:28am

Centova Cast Yeni Kararı Hakkında Duyuru

Merhaba arkadaşlar, Centova Cast platformunun aldığı yeni bir karar doğrultusunda, en az 3 aktif dinleyicisi bulunmayan radyo yayınları platformdan kaldırılacaktır. Bu önemli değişiklikten tüm kullanıcılarımızın haberdar olmasını rica ederim

• "Mehmet Kara" is male

Date of registration: Dec 23rd 2017

• Send private message

2

Thursday, December 12th 2024, 9:43am

Centova Cast Yeni Kararı

Merhaba, Centova Cast Yeni Kararı yersiz bir karar olmuş malesef. Daha sistem yeni kuruluyor pek çok radyoda. Pek çok Radyo sahipleri sistemin kullanmasını dahi bilmiyorlar. Ögrenmek Yıllar alır en az 5 Yıl böyle bir karar çıkmaması lazımdı. zaten flatcast kapanınca pek çok dinleyici kaybına ugradık. dinleyiciler dağıldı yeniden toparlamak aylar alır.

Polis zoruylamı dinleyici topluyacağız yoksa ücretle dinleyicimi alacağız. Ben İslami radyo açmıştım yıllardır üç kişi olmadı şimdi ise sadece 1 kişi oluyor oda benim. Bu karadan sonra bende yayın yapamıyacakmıyım.

Zaten Flatcast yeniden açılacak diyorlar. eğer açılırsa chat sistemlerine ve Shoutcast sistemlerine ihtiyaç olmucak. o zaman herkes kendi eliyle silecek
sistemleri. Flatcasta geri dönecekler. Bu kararınızı yeniden gözden geçirmenizi en az 5 Yıl ertelemenizi rica ediyorum kendi adıma. Saygılarımla Arz Ederim...

Dilber

Trainee

• "Dilber" is female
  • "Dilber" started this thread

Date of registration: Sep 10th 2022

• Send private message

3

Thursday, December 12th 2024, 1:30pm

Merhaba, Centova Cast Yeni Kararı yersiz bir karar olmuş malesef. Daha sistem yeni kuruluyor pek çok radyoda. Pek çok Radyo sahipleri sistemin kullanmasını dahi bilmiyorlar. Ögrenmek Yıllar alır en az 5 Yıl böyle bir karar çıkmaması lazımdı. zaten flatcast kapanınca pek çok dinleyici kaybına ugradık. dinleyiciler dağıldı yeniden toparlamak aylar alır. Polis zoruylamı dinleyici topluyacağız yoksa ücretle dinleyicimi alacağız. Ben İslami radyo açmıştım yıllardır üç kişi olmadı şimdi ise sadece 1 kişi oluyor oda benim. Bu karadan sonra bende yayın yapamıyacakmıyım. Zaten Flatcast yeniden açılacak diyorlar. eğer açılırsa chat sistemlerine ve Shoutcast sistemlerine ihtiyaç olmucak. o zaman herkes kendi eliyle silecek sistemleri. Flatcasta geri dönecekler. Bu kararınızı yeniden gözden geçirmenizi en az 5 Yıl ertelemenizi rica ediyorum kendi adıma. Saygılarımla Arz Ederim...
Merhaba,
Öncelikle, Flatcast’in geri açılmayacağını geçtiğimiz günlerde defalarca ifade ettik ve bu konuda artık kesinlik kazanmış durumdayız. Ancak, bu bilgiye rağmen radyo yayıncıları olarak yaşadığımız sorunlar ve dile getirdiğimiz çözüm önerileri ne yazık ki yeterince değerlendirilmiyor.
Radyo sistemleriyle ilgili olarak, eskiden olduğu gibi rulete eklenebilen radyo kurulumu için çok çaba sarf ettim. Bu çabalarım, dinleyici eksikliği sorununu çözmek ve yayınların iptal edilmesini önlemek içindi. Bu süreçte kötü niyetli mesajlarla karşılaştığımı da belirtmek isterim. Bu durumu daha önce dile getirdiğimde, yönetim tarafından yazdığım notun kaldırılması beni oldukça üzmüştü.
Eğer Flatcast tarzında bir sistem geliştirilip Shoutcast kullanıcıları tek bir çatı altında toplanabilseydi, bugün dinleyici kaybı gibi büyük bir sorun yaşamazdık. Flatcast kullanıcıları, Shoutcast üzerinden kolaylıkla devam edebilir ve yayınlarını daha özgür bir şekilde sürdürebilirlerdi. Ayrıca, “Caster” veya ücretli yayın seçeneklerini daha erişilebilir kılmak isteyen birçok kişi için bu çözüm, oldukça etkili olabilirdi.
Benim asıl isteğim, insanların sorunsuzca yayın yapabilmesi ve radyolarını özgürce kontrol edebilmeleriydi. Bu süreçte kötü niyetli davranışlarda bulunan kişileri uzaklaştırmanın da net ve kalıcı bir çözüm getireceğini defalarca ifade ettim. Bunu tek tek resimlerle ve detaylı bir şekilde anlatmama rağmen, maalesef bazı kişiler benim bu anlatımlarımı yanlış anladı. Sanki Centova veya Chatango benim kontrolümdeymiş gibi asılsız düşüncelere kapıldılar.
Oysa ki, ne Centova nede Chatango benimle bağlantılıdır. Centova gibi bir kuruluşu kurmak kim, ben kim? Chatango’yu ise ilk kez 2015 yılında keşfettim; ancak, Chatango’nun kuruluş tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılına dayanıyor. Benim amacım, tamamen ücretsiz ve güvenli bir şekilde radyo yayıncılığını sürdürmekti. Ancak, bu çabalarım da yanlış anlaşıldı.
Bu arada, şunu da belirtmekte fayda görüyorum: Radyo oynatıcısı ve sohbet kutusu kodlanabilir bir yapıya sahip. Örneğin, radyoplayer generator veya sohbet script generator gibi yollarla bu tür araçların kodlanması mümkündür. Ancak, şu anda çoğu radyo bu tür sistemlerden yoksun olup yalnızca ham haliyle yayına devam etmektedir. Bu durum, dinleyicilerin ilgisini çekmekte ve radyo yayıncılarının işlerini kolaylaştırmakta büyük bir eksiklik yaratmaktadır.
Sonuç olarak, tüm radyo sahiplerinin ve dinleyicilerin güvenli, sorunsuz bir ortamda buluşabilmesi için önerilerime yeniden bakılmasını ve bu konuda daha sağlıklı bir iletişim kurulmasını rica ediyorum.
Saygılarımla, :ff:

This post has been edited 1 times, last edit by "Dilber" (Dec 12th 2024, 1:38pm)