Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tema Sablon Serisi 4 EviL
sablon 31:
sablon 32:
sablon 33:
sablon 34:
sablon 35:
sablon 36:
sablon37:
sablon 38:
sablon 39:
sablon 40:
hepsi birbirinden süperrr elleriniz dert görmesin çok güzel çalışmalar olmuş tşk ederim paylaşım için
sablon 32 ve 35 de bir ayricalik var :up:
32 no benimde favorim ama bunlar reSmen tema, bir tek yaziSi ekSik
Cok cok cok Süper olmuS :up:
Harika olmuş yine hepsi bencede bunlar tema başlı başına

Sadece üzerlerinde yazı eksik 32 ve 33 üde ben çok beğendim emeğinize sağlık teşekkürler paylaşım için
Benimde favorim 31-33-37
Temaların bir tek yazı ve imzaları kalmış sanırım
eee teşekkürü hakettik herhalde
Kulanacak olan herkese hayırlı olsun.
Köşeye bir yere ismimi tıkıştırırlar herhalde
p
emegine saglik paylasimin icin tskler
Umarım hakkınızı yemezler bence imza atmamak en iyisi. Sonuçta çokta bi emekleri olmucak sadece bir kaç yazı yazıcaklar ve fcp olarak kullanıcaklar

İmzalarınıda atsalar sizin stiliniz çok farklı ben nerede görsem tanırım bu temaları

ve altında
evill_3 yazmasada bilirim sizin temalarınız olduğunu ve bir çok kişide anlar eminim.
*Deniz*, : haklısın deniz

: benim temam bir imza zaten. begenmişlik gibi oldu buda yaf

teşekkürler yorumlarınız için
Süper Hepsi...Benimde Favorum 32 ve 40...Emeginize Saglik..Tskler Bu Güzel Paylasim Icin.
evill_3, emegnie saglik
bunlarda sahane olmus
helal sana evill_3, emegine yüregine ilhamina Allah zeval vermesin, harika olmus hepside tskler... :up:
süperler herzamanki gibi ama imzanda en az arkaplanlar kadar göz kamastirici :up: eline emegine saglik
evill_3, Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
emeğine saglik tsk paylasim için
IYIDE SIZ SABLON DIE TEMA VERIOSUNUZ AYIP YA
ellerinize saglık çok güzeller çok işime yarayacakk
paylasim için teseküler emegine saglikkk hepside hairka bize 1 sey kalmamis
hepside süperr ötesi emeğinize sağlıkk