Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim P.Y. temalarınıza Google veya diğer arama motorlarından daha kolay ulaşılması için temalarınıza konuyu tema sahibi/tema ismi/flatcast tema şeklinde yapmanızı öneririz.. uzun uzadıya şiir seklinde değilde P.Y._Gönlümün en mahrem yani flatcast tema gibi![]()

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Atilla_Ky« (7. April 2017, 00:13) aus folgendem Grund: Harf düzenlendi
P.H. ,
Fcp adı ve konu aynı olması gerektiği gibi cok uzun konular daha anlaşılır sekilde düzenlenir bunun izin gerekmemektedir ki bu bölüm şiir bölümü değil tema ekleme bölümüdür.. ayrıca etiketlerde ise her kelime arasına virgül gerekir, gerekirse etiketler kısmında olduğu gibi bakılıp gerekli etiketler yapılabilir. konu kısmı degilde içerik konusunda sorun yok temanıza şiir ekleyebilirsiniz ancak şiir paylaşacaksanız şiir bölümüde acıktır.
İlk olarak adım P.H. DEĞİLDİR. P.Y.'dir .
Fcp adı ve Konu aynı olacaktır.
Ve her kelime arasında VİRGÜL olacaktır.
Bundan sonra paylaşımda bulunduğum temalar Paylaşıldığı gibi kalır.
etiketlerde ise her kelime arasına virgül gerekir,

İlk olarak adım P.H. DEĞİLDİR. P.Y.'dir .
Gerekli düzenleme yapıldı
Fcp adı ve Konu aynı olacaktır.
Ve her kelime arasında VİRGÜL olacaktır.
Bundan sonra paylaşımda bulunduğum temalar Paylaşıldığı gibi kalır.
Konu adı ve fcp ismi anlaşılabilir uzunlukta oldugu sürece sorun yok. aksi halde düzenlenir ve virgül ise etiketlerde gerekmektedir
Temaları paylaşırken ön izleme butonuna tıklayıp kontrol ediyorum hiç bir sorun da yada kısıtlama görmüyorum temalara verdiğim isimlerde konu da kelimeler arasına virgül olmasına fcp ile aynı isim de olasa da olmasa da kaldırıyorsunuz.etiketlerde ise her kelime arasına virgül gerekir,
eğer böyle bir şey varsa ise tema paylaşım sayfasında ön izleme ye tıklayınca kısıtlamaları göstersin göstermiyorsa uyarmıyorsa paylaşımda hata yoktur demektir. Atilla_Ky
Tema isimlerinin eski haline getirilip düzeltilsin.
TEŞEKKÜRLER P.Y.
@ p.y
bir söz vardir "ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin"
acaba bize ne demek istiyorlar![]()