Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
umarım yardım eden bulunurr
3 gündür sürekli nicklerimiz birebir taklit ediliyor, radyonun fm nicki, gelenlerin nickleri, 4.16 kullanmamıza ragmen nasıl yapılıyor anlamış değiliz. Fikri olan varsa bize yardım edebilirmi acaba, çizdiğimiz halde yine geliyor aynı kişi şimdiden çok teşekkürler.
nedemeliyimki, Ufak Tefek degisiklikler vardir
Örnek
slowcu_
----->>
_slowcu_
İyice bir bakin
AMa 4.16 versiyonun bir cok koruma özelligi var neden kullanmıyorsunuz ki
Rest. chat ve Kırmızı kart en iyi koruma
4.16 sürümünde ayni nickle girmeSi mümkün degil ( LOGIN FAILED diye uyari verir ve ayni nick kullanilamaz ! )
Slowcu'nun Söyledigi gibi nickleri benzeterek taklit edebilirler anca, nicki tiklayin cikan bilgilerde üSt Sagda kayit tarihini göSterir anlarSiniz
ama giriyor iştee her kimsee ve ne yapacagımızı bilmiyoruz gördüğü her nicki taklit ediyor

hiç bir fark göremiyoruz biz
nedemeliyimki, o zaman Rest. chat özelligini kullanin Yayinda olan dj konusmasina izin vermeyene kadar chat e katilamaz taklitçi arkadaş
nickte mutlaka bir degisiklik vardir aradaki bir bosluk bile ayni gibi gösterebilir
izin vermediginiz taktirda zaten 4.16 yazamiyor kimse..
sizde loginlere kapatin pc yi.. o nick alindiginda kirmizi kart gösterin bölec e sorun cözülmüs olur