Sie sind nicht angemeldet.

Beyaz_Gelıncık

Erleuchteter

• »Beyaz_Gelıncık« ist weiblich
  • »Beyaz_Gelıncık« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 23. Dezember 2009

• Nachricht senden

1

Samstag, 3. September 2011, 13:53

PKK'dan askeri araca hain pusu!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde nöbetten çıkan askerleri taşıyan araca düzenlenen silahlı saldırıda, 3 asker hafif yaralandı.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki Sorgun Kışlası'nda nöbet değişiminden çıkan askerleri taşıyan araca, Tatvan ilçe girişinde silahlı saldırı düzenlendiğini ve 3 askerin yaralandığını söyledi.

Saldırının ardından bölgede havadan ve karadan geniş çaplı operasyonların başlatıldığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: ''Sabah saatlerinde nöbetten çıkan askerlere, Tatvan ilçe girişindeki kavşakta, silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker yaralandı. Saldırının 4 kişi tarafından düzenlendiği belirlendi. Olay yerinden araçlarıyla kaçmak isteyen saldırganların bindikleri otomobil de kaza yapıyor. Bunlar aynı yerde bir başka araç durdurarak olay yerinden uzaklaşıyor. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.''

Yılmaz, yaralıların Tatvan Asker Hastanesinde tedavi altına alındığını bildirdi.
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

2

Samstag, 3. September 2011, 14:36

Allah acil şifa versin Mehmetçiklerimize ve acilen yakalansın inşallah diğerleride

Nisa Nisa

Erleuchteter

• »Nisa Nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

3

Samstag, 3. September 2011, 14:56

şükürler olsun bu sefer bi kaybımız olmadı
Rabbim şifalarını versin inş
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .