Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

maver

Stajyer

• Konuyu başlatan "maver"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 3.04.2011, 16:25

Sifreli Yayin Yapmak ?

benim bir radyom var ama ben yayini herkeze acik degilde sifreli yapmak istiyorum yani radyo sayfasi acildigi zaman direk radyo acilmayacak önce sifre istiyen bir yer olacak veya acilacak farkli bir pencere oraya sifreyi verince radyo acilacak ve sonrasindada giren kisi nikini alip radyoya giris yapabilecek acaba bu mümkünmü eger mümkünse nasil yapabilirim yardimlariniz icin simdien tskler.

2

Sunday, 3.04.2011, 17:28

Anladığım Kadarıyla Yapabilmenizin Tek Yolu

Üyelik'li Bir Sitenizin Olması Lazım Şayet Öyle Bir Siteye Yada Altyapısına [Host] Sahipseniz Yapabilirsiniz
Blog Tarzı Sitelerde Bu Dediğiniz İmkansız Gibi Bir Şey Malesef

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 3.04.2011, 17:36

@maver
Babushun dedigi gibi hostun desteklemsi lazim yani ftp yada php kullaniyorsan yapabilirsin.

Burda bu konu ile ilgili cevaplar mevcut >>>>>>>>>>> radyo sayfasına nasıl şifre yapa bilirim

Anti Biotic

Her Derde Deva

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 3.04.2011, 18:42

Üyelik sistemi de bir yere kadar görür işinizi. Üye olmayan birisi Flatcas'in sitesinden radyo isminize ya da sid numaranıza ulaşarak da girebilir yayınınıza.
Kesin çözüm istiyorsanız şifreli yayın yapabilirsiniz. Sanırım radyo ayarlarından gizleniyordu ve sadece sana verilen kodla yayın yapılıyordu.

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 3.04.2011, 21:52

Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir

Sifreli site girisi olabilir ama anti biotic de soyledig gibi sid numaraniz baska yere eklenebilir
Don't public olarak secerseniz flatcasttan size gelen ozel linki verdiginiz kisiler sadece yayina girebiliyorlar
Linkte resimlede gosterilmis bakin.

• "power_turk" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 7.04.2011, 00:45

Sifreli site girisi olabilir ama anti biotic de soyledig gibi sid numaraniz baska yere eklenebilir
Don't public olarak secerseniz flatcasttan size gelen ozel linki verdiginiz kisiler sadece yayina girebiliyorlar
Linkte resimlede gosterilmis bakin.[/quote]
bunu ben daha öncede duymuştum... evet öyle bişey wardı.. :thumbup:

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 7.04.2011, 13:11

ben daha onceden yaptim denedim ve oldu b
1.siteadi... her neyse icine kodlari eklicen ama radyo.htm yada yayin.htm gibi birsey olmayacak diyelim ahmet.htm olacak giris ozaman kimse www.siteadi.. ahmet.htm yazmadan gireemez bulamaz sayfanizi.
2. yontem ise kimse gormesin diye göz isareti var flatcast kulanici adi ile girdiginde ana sifeyle göz kapali olacak ve url kismini bos birak doldurma oraya kendi sitenin adini yazmicaksin
gelmesini istesigin insanlara linki vericeksin tiklayip gelecekler radyoya
haydi kolay gelsin