Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, 25.10.2010, 21:02

temel ve papağan

İşadamı Temel Almanya'ya gider.
Kaldığı otelin lobisinde herkesin bir papağan için kuyruğa girdiğini görürmerak eder kuyruğa girer.Papağan herkese
kişisel bilgilerini söyleyebilen kabiliyettedir.
Papağan;
Alman'a 'AlmansınHristiyansınfizikcisin' der.
İngiliz'e 'Ateistsindenizcisinzekisin' der.
Sıra Temel'e geldiğinde papağan;
'Sen Of'lusun Lazsın salaksın' der.
Temel çok kızar ama aklına da hemen -bu papağanı alıp memlekete götürürsem çok para kazanırım- diye bir fikir gelir.Hemen otel müdürüne giderpapağanı almak istediğini söyler.
Otel müdürü sadece 250 euroya 4 yumurtasını verebileceğini söyler.Temel kabul eder.
Yumurtaları alıp Trabzon'a gider.21 gün bekler.
Birde ne görsün yumurtalardan 1 leylek 1 karga1 doğan1 serçe çıkar
Hemen soluğu aynı otelde alıp
sıraya girer.Sıra Temel'e geldiğinde papağan yine aynı şekilde
'Sen Of'lusunLazsınsalaksın' der.
Bunun üzerine Temel
papağanın kulağına eğilip;
'Penum laz ve salak olduğumi bi tek sen piliysunama haçan senin o.i olduğunu artik bütün Trabzon biliy'

2

Tuesday, 26.10.2010, 00:57

:1alkis: AY SEN COK YASA EMI COK GÜLDÜM PAYLASIM ICIN TSKLER :P
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!

3

Tuesday, 26.10.2010, 17:37

güldürebildiysem sevindim :):)