Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SoRun winDowS 7 ( flood )
SELAMUN ALEYKUM...WİNDOWS 7 YE GEÇTİM BİR SORUNUM VAR ARKADASLAR WİNDOWS 7 DE FLOD PROGRAMİ ÇALİŞMİYOR RADYO DA İŞLEV GÖRMÜYOR ŞEKİLLER YOLLUYORUZ XP DE OLUYORDU AMA WİNDOWS 7 DE ÇALİŞMADİ BİLEN VARSA ANLATABİLİRMİ YADA WİNDOWS 7 UYUMLUSU VARSA LİNK ATABİLİRMİ ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
Vatan19
Arkadaşım Sorun Tam Olarak Ne Program Çalışmıyormu Yoksa
Program Çalışıyorda Radyodamı İşlem Yapmıyor
Ama İlla Yeni Flood'um Olsun Diyorsan
Buraya Göz Atmanda Fayda Var
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
windows 7 de henüz denenmedi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum
NOT: bu script tek F5 sürümünde çalışıyor ve TEK yayındaki DJ yapabilir!
MERHABA ..!!
CevAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
SORUNU HALLETİM VE WİNDOSW 7 DE ÇALİŞTİRDİM
SELAMUN ALEYKUM...WİNDOWS 7 YE GEÇTİM BİR SORUNUM VAR ARKADASLAR WİNDOWS 7 DE FLOD PROGRAMİ ÇALİŞMİYOR RADYO DA İŞLEV GÖRMÜYOR ŞEKİLLER YOLLUYORUZ XP DE OLUYORDU AMA WİNDOWS 7 DE ÇALİŞMADİ BİLEN VARSA ANLATABİLİRMİ YADA WİNDOWS 7 UYUMLUSU VARSA LİNK ATABİLİRMİ ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
aleyküm selam windows 7de calismasini istiyorsaniz guvenli modu kapamaniz yeterli