bu yaziyor yani su anda radyonuz kapaliymis
hic bir sorun gorunmuyor, radyoyu acin yeniden bakalim sizde goreceksiniz sorun olmadigini..
eger flatcast listesinde gorunmekden bahsediyorsaniz, onun icinde radyo acik olmadan gorunmezsiniz, mutlaka acik olmasi gerek oyle arama yapin gorursunuz..
Var Sadece Müzik Çalmayı Biliyorum Bi Arkadas Kurmustu O Zaman Öğrendim Ama Şimdi Olmadı Oraya Tıkladım bir bölüm geldi stream password filan yardım etseniz... Information
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
böyle bişey daha çıktı
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Kalender" (6.07.2010, 16:00)
biraz once anlattigim yerde Start Stream yapinca stream password sormaz, admin panelinden giris yapmis oluyorsunuz o yuzden direk yayin alirsiniz.
stream password djlere vermeniz gereken sifredir ve ana sifre ile kesinlikle ayni olmamalidir
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
böyle bişey daha çıktı
az once radyonuza geldim baktim, yayindasiniz
yayin sizdeyken dinleyici olarakda giremezsiniz
bu arada sitede cok fazla gif var ve benim pc sorunlu donuyor o yuzden ordan yazamadim
kendi modeminizde Flatcast için port açmanız gerekmekte port'larınız kapalıysa sizin yayınıza, portu açık bir dinleyici gelenekadar portları kapalı dinleyici giriş yapamaz
arkadaşlar radyo kurdum tr.gg den sitemde ekledim.ben producer sayfamı görüyorum ama sitemden kimse göremio.
[Edit]bakarmısınız isterseniz şifreyi de verebilirim e-mail'den
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (6.11.2011, 14:11)
Sakin52,
Eklediginiz linki kaldirdim radyo eklememissiniz ama reklam eklemissizi
Reklami kaldirip mail adresinize gelen iframe kodunu sitenize ekleyin
Yada forumumyzdaki hazir indexlerden indirip sadece sid numaranizi ekleyerek kullanabilirsiniz
Asagidaki linkte gerekli bilgiler var Radyoya girilebiliyor mu? [tr.gg site ayari]