Sie sind nicht angemeldet.

ela

Fortgeschrittener

• »ela« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

1

Dienstag, 5. Juni 2007, 17:27

CanliFare ve Kurbaga yemenin Faydasi ;-)

Sırt ağrısı ve öksürüğe çare bulamayan Çinli 66 yaşındaki Jia Mu Şın, 40 yıldan bu yana günde ortalama 20 canlı kurbağa ve fareyi yiyor.

Çin'in Ciangşi Eyaletinde yaşayan Jia Mu Şın, 20'li yaşlarda sırt ve karın ağrısı ile ve öksürüğüne çare bulmak için gitmediği doktor kalmayınca ‘geleneksel yöntemlere’ başvurdu. Karşısına çıkan yaşlı bir Çinli'nin tavsiyesine uyarak her gün tek lokma halinode canlı kurbağa yemeye başladı. Jia, ilk kurbağayı yuttuğunu, diğer 2'sini yutarken çok zorlandığını söyledi. 46 yıldan bu yana kurbağaları canlı yutan Jia bir ay sonra vücudunda hiçbir ağrı duymadığı gibi kendisini eskisinden daha çok sağlıklı hissetmeye başladığını söyledi. Jia Mu Şın, her gün ortalama 20 küçük boyutta fare ya da kurbağa yediğini vücudunun son derece sağlıklı olduğunu söyledi. İlk başlarda kurbağa yakalamakta zorlandığını daha sonra bunun inceliğini öğrendiğini anlatan Jia Mu Şın canlı fare ya da kurbağa yemenin kendisi için sıradan bir iş olduğunu anlattı.

Çin'de ilaç niyetine hayvan yemek geleneklerde bulunuyor. Geleneklere göre eğer bir insanın hangi organı hastaysa bir hayvanın o organını yemenin hastalığı iyileştirileceğine inanılıyor. Çin'de o nedenle hayvan penislerinin yemek mönüsüne konulduğu lüks restoranlar da var. Ancak Çinliler bu türden penis restoranlarına hastalığı iyileştirmek için değil, güç kazanmak için gittiklerini öne sürüyor.

maxma

Profi

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

2

Dienstag, 5. Juni 2007, 19:28

abicim ilginc ama iyiki cinde deilmisiz yaw :D

slowcu

Meister

• »slowcu« ist männlich

Registrierungsdatum: 2. Juni 2007

• Nachricht senden

3

Dienstag, 5. Juni 2007, 21:29

hahaha abla Sacma ama adamlarin bi bildikleri var demek ki :)

Registrierungsdatum: 14. Juni 2007

• Nachricht senden

4

Sonntag, 8. Juli 2007, 23:45

AMCAA ALLAH SENİ NE YAPSIN BİLMEM Kİ YEME ÖLE ŞEYLERİ YAW :D

• »cantanem35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. August 2010

• Nachricht senden

5

Dienstag, 16. November 2010, 16:53

dogrudur bu arkadasim da sölemisti thailanda gitmisti ac kaldik dedi böcek bile yiyorlarmis afiyet olsun derimm :P :D
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█

6

Dienstag, 22. Februar 2011, 17:14

ne denir buna :)
Saygım adabımı aştı bu gece.

7

Dienstag, 10. Mai 2011, 17:30

Ustune Para Verseler Yinede Yemem :D
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

nisa nisa

Erleuchteter

• »nisa nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

8

Dienstag, 10. Mai 2011, 23:43

iykkkkkk iğrençç
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

9

Montag, 23. Mai 2011, 05:33

bazi kulturlerde bize ters gelen cok sey var mesela hindistanda nefes darligi icin canli balik yutuyorlar

:D
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif