Sie sind nicht angemeldet.

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich
  • »Surmeli« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. September 2007

• Nachricht senden

1

Samstag, 15. Mai 2010, 03:01

Sürmelim~ Bir Ay Dogar

[flash]http://hostarea.de/out.php/i44490_perde.swf[/flash]]

»Surmeli« hat folgende Dateien angehängt:

VeR@

Profi

• »VeR@« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. November 2009

• Nachricht senden

2

Samstag, 15. Mai 2010, 03:15

emeginize saglık sürmeli nacizane fikrimi belirteyim darılmazsanız.. temada çok yoğun bi şekil karmaşası olmuş ve stylerle fazla oynamamışsınız oldugu gibi kalıp gibi kullanmışsınız çoğunu... hoş bi tema olmuş yinede paylaşım için teşkelrr.. :love:

3

Samstag, 15. Mai 2010, 03:16

selam sürmeli kardesss gercekten harika calisma olsun emegine yüregine saglikkkkk
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....

silafm

Meister

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2009

• 1082674
  • Nachricht senden

4

Samstag, 15. Mai 2010, 03:20

emeginize saglık sürmeli nacizane fikrimi belirteyim darılmazsanız.. temada çok yoğun bi şekil karmaşası olmuş ve stylerle fazla oynamamışsınız oldugu gibi kalıp gibi kullanmışsınız çoğunu... hoş bi tema olmuş yinede paylaşım için teşkelrr.. :love:

Arkadasima katiliyorum,emegine saglik..
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

5

Samstag, 15. Mai 2010, 03:23

abla eline saglik cok hos olmuss masallah tebrik ederimm devam bu hizlaa :thumbsup: durmak yok inaniyorum hepimizi gecicenn.
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

6

EMEĞİNE SAĞLIK ABLAMMM ELELRİN DERT GÖRMESİN

• »DJ*LAZ*GÜLÜ« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. April 2008

• Nachricht senden

7

EMEGINE SAGLIK ABLAM GÜZEL PAYLASIMDAN DOLAYI TSK EDERIZZ HOS BIR CALISMA OLMUS :thumbup: :love:

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

• Nachricht senden

8

Samstag, 15. Mai 2010, 03:39

cok teskkür ler güzel yorumlariniz icin uyarilarinizi dikkate alirim INSALLAH evet bacilarim sizden böyle yorumlar geldikce kendime güvenim artiyor
INSALLAH daha iyi seyler gelicek böyle demeniz bile bana yardimci oluyor RABBIM razi olsun cümlenizden.
selam ve dua ile.

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

9

Samstag, 15. Mai 2010, 10:09

Ellerinize sağlık hepsi güzel olmuş nacizane önerim chat alanında fazla süsleme yapılmaması çünkü yazılanları zaten kaçırıyorum :) bide süs,parlaklı oldumu tamam ben okuyana kadar arkadaşlar çıkıp radyodan gidiyor ;) Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

melye

Moderator

• »melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• 990289
  • Nachricht senden

10

Samstag, 15. Mai 2010, 10:30

bende vera ya katılıyorum ama onun harici birşey söylemek istiyorum...
dj ismini tam misafirlerin ortasına yerleştirmişsiniz ya hani dahada aşağıda olsaydı çünküm kalabalık misafirlerde uzun tutamazsınız orayı malum dj ismini kapatır bu sefer...
genel olarak hoş bir tema olmuş ama...emeklerinize sağlık...dahada güselleri gelecektir inşallah...
başarılarınızın devamını dilerim...

11

Samstag, 15. Mai 2010, 11:14

paylasimin icin tskerl ablasi fakat bende bi kac elestiri edicem kabul edersen eger :whistling:
farkli bi calisma olmus ama benim ilk dikkatimi ceken yer misafirl alani asiri kucuk olmus :(
zannedersem boran arkadasimisin styleri?
ve sunu fark ettim sanirim shopu kullanmakdanmi korkuyon :whistling: yanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler:whistling:
bence cekinmeden shopla oyuncak gbi oyna styli istegine gore degistire bilirsin ay bozulcak diyede dusunme egerki korkmadan shopla oynarsan guzel calsimalrin daha bi guzel olcakdir.bos ver shop senden korksun :D :D :D
wallahi eline aldinmi mause shop korksun :gelgel: :gelgel: :gelgel: sen degil canim ablam :D :D
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

12

Samstag, 15. Mai 2010, 11:42

paylasimin icin tskerl ablasi fakat bende bi kac elestiri edicem kabul edersen eger :whistling:
farkli bi calisma olmus ama benim ilk dikkatimi ceken yer misafirl alani asiri kucuk olmus :(
zannedersem boran arkadasimisin styleri?
ve sunu fark ettim sanirim shopu kullanmakdanmi korkuyon :whistling: yanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler:whistling:
bence cekinmeden shopla oyuncak gbi oyna styli istegine gore degistire bilirsin ay bozulcak diyede dusunme egerki korkmadan shopla oynarsan guzel calsimalrin daha bi guzel olcakdir.bos ver shop senden korksun :D :D :D
wallahi eline aldinmi mause shop korksun :gelgel: :gelgel: :gelgel: sen degil canim ablam :D :D

günün yorumu bana diyecek hiç bişey kalmadı.heleki shop hakkında çok inatcı ve çok savascıdır.ama her seferinde sürprizlerle doludur. :gelgel: :gelgel: :gelgel: bundanda çok korkar aynı benim gibi:D shopumu çok seviyorum en azından sadık :)biri okusa sevgilimden neyim bahsediyorum sanıcak:D yok valla shopumdan bahsediyorum:D:D:D tesekkürler sürmeli abla paylaşım için:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

13

Samstag, 15. Mai 2010, 12:03

Ellerıne Saglık Ablamm Cok Guzel Olmus Paylasım Icın Tesekkurler...

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

• Nachricht senden

14

Samstag, 15. Mai 2010, 12:05

evet hatalari bir bir siralmisiniz bu uyarilarinizi dikkate alacagim saolun ruyam bacim daha o kadar progrmla oynuyamiyorum sanirim ilerde o da olur daha biraz zaman var bayagii ugrasmam gerek kismetse yapariz INSALLAH. yorumlariniz icin tskkrler.
selam ve dua ile.

• »KARDELEN_NL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2009

• Nachricht senden

15

Samstag, 15. Mai 2010, 13:48

emeginize saglik valla bence yeni basliyan icin cok cok da iyi :P en azindan benden daha iyisin arkadasim daha da iyi olucaksin eminim tbr ederim.

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

• Nachricht senden

16

Samstag, 15. Mai 2010, 15:32

estf kadalen bacim nerde sizden iyim o sizin güzel görüsünüz saolun yorum yapan kardesler bacilar cok tskr.
selam ve dua ile.

S e L

Profi

• »S e L« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Januar 2010

• Nachricht senden

17

Samstag, 15. Mai 2010, 15:51

sürmeli ablam harika dizayn olmuş, tebrik ederim. emeğine yüreğine sağlık

18

Samstag, 15. Mai 2010, 17:05

Surmeli ablaa emegine saglik TEmalarini yeniden görmek cok güzel cok klass bir tasarim olmus paylasim dolayi cok tesekkürler flashdaki sarkida cok güzel gercekden :)
WWW.Flatcast-Terapi.com

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

• Nachricht senden

19

Sonntag, 16. Mai 2010, 04:21

Sel ve Kaan kades güzel yorumlariniz icin cok saolun o sizlerin güzel görüsleriniz tskr.
selam ve dua ile,

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Surmeli« (16. Mai 2010, 04:31)

• »_*YAGMUR*_« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Dezember 2009

• Nachricht senden

20

Sonntag, 16. Mai 2010, 17:19

paylasim icin tskrler surmeli degerli juri arkadaslarim gerekeni yazmislar bende katiliyorum arkadaslara..