yorum ve uyarılarınız a tsklr ama gene yanlış ızlenımde bulundunuz bıraz ıkı kez bılınclı yukledım temayı cunku ılk yukledıgımde 6 . tema alınmadı yenlis lik olkmasin dıye tema kodlarından anlamis olmaliydiniz neyse genede uyarı yorumlarınıza tsklrEllerinize sağlık Bircan 5252 kullanışlı temalar olmuş.
745 fcp nolu temanızı diğer paylaşımınızada eklemişsiniz, çift olduğu için diğer paylaşımınızdan sildim
Bu temalarda son iki temanız resim eklenişi ve renk uyumuyla güzel ve kullanışlı olmuş.
İlk üç temanızda resimlerde problem olmuş.Resimlerin png haline alınışta kesim hataları ortaya çıkmış
Resimi temanın içine kaynatmak adına biraz renklendirme yada gölgeler tonlarla oynama yaparsanız problem olmaz.
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkür ederken, çalışmalara ve bizlerle paylaşmaya devam diyorum![]()
gene yanlış ızlenımde bulundunuz bıraz ıkı kez bılınclı yukledım temayı cunku ılk yukledıgımde 6 . tema alınmadı yenlis lik olkmasin dıye tema kodlarından anlamis olmaliydiniz neyse genede uyarı yorumlarınıza tsklr

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TürkEce/GnL" (13.07.2014, 17:02)