Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, 26.12.2011, 22:37

Klavyeyle kopyalamak ve yapistirmak !!!

Sorum su olacak Arkadaslar !!!

Nedense benim Mousede sag tus olmuyor , dogal olarakda sag tus olmadigi icin , kopya ve yapistir yapamiyorum... !!
Sorum su olacak , Klavyeyle nasil kopya yapistir yapabilirim, misal bir link , bir Resim kopyalamak !!!

Simdiden cevap ve yardimlariniz icin tskkürler....
WWW.Flatcast-Terapi.com

2

Monday, 26.12.2011, 22:39

misal bir link

Lınk Ve yazı da Ctrl + C 'yi Kullanarak Kopyalama Yaparsın Kaan'ım.
Ctrl + V Ile Yapıstırısın ;)

Resımı Nasıl Yaparsn Bilemiyorum :pardon:
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

3

Monday, 26.12.2011, 22:39

ben öyle durumlarda yazının her hangi biyerinde mause ile tıklıyorum önce sonrada başına yada sonuna gelip hangi yöne basacaksam o yönün tuşu ile birlikte enterin altındaki üst ok varya(shift) ona basıyorum ve seçiliyor...sonrada ctrl+c yapıyorum...sonrada nere yapıştırcaksam ordada mause ile tek tıklayıp ctrl+v yapıom...
çokmu uzun anlattım acep :D

4

Monday, 26.12.2011, 22:46

Tesekkür ederim Ersünüm ve Eylem yardimlariniz icin , ikinizin yazdiklarini uyguladim , nasil olduysa oldu :d :d
WWW.Flatcast-Terapi.com

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 27.12.2011, 21:41

sayfa içindeki bir den fazla resimlerde eger mozillan varsa
araçlardan web geliştiriciden
sayfa kaybagı(ctrl+u)

girersin
resmin üstüne fareyi getirdiginde sayfanın altında resmin url si görünür
sayfa kaynagından o url ye bastıgında direk resim gelir
Ctrl + C 'yi Kullanarak Kopyalarsın
Ctrl + V Ile Yapıstırısın
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .