Sie sind nicht angemeldet.

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich
  • »perihan« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. April 2010

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 13. Mai 2010, 18:34

radyo indexi

İLK YABDİM İNDEX EMEK GERCEKTEN ZOR ARKADASLAR ÖN İZLEME İCİN TİKLA

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »perihan« (13. Mai 2010, 19:01)

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 13. Mai 2010, 18:37

perıhan bunun onızlemesı yokmu?
gormeden yorum yapamayız

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 13. Mai 2010, 18:39

hemen ekleyim

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

4

Donnerstag, 13. Mai 2010, 18:40

bu kodlar eksık perıhan

Quellcode

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<p>
<table height="108" cellspacing="1" cellpadding="1" width="451" align="left" summary="seslisaray" border="1">
    <blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote><caption></caption></blockquote></blockquote></blockquote>
    <tbody>
        <tr>
            <td bordercolor="#000033" width="5" bgcolor="#000033" height="1"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px">
            <p><font style="BACKGROUND-COLOR: #ff6600" face="Arial" size="5"><strong><em><u><a class="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " lang="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " id="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " title="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " accesskey="B" target="_blank" type="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " charset="BURDAN DJ LER GİRİŞ YABAR " href="http://www.flatcast.com/de/wiztakeover.aspx"><font color="#000000">DJ</font><font color="#000000">GİRİŞİ</font></a></u></em></strong></font></p>
            </blockquote></blockquote></blockquote></td>
            <td valign="middle" bordercolor="#000033" align="center" bgcolor="#000033"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px">
            <p><font face="Arial" color="#ff6600"><strong><em><u><font size="5"><a class="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" lang="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" id="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" title="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" accesskey="G" target="_blank" type="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" charset="GUEST ARKADAŞLAR NİCK AL" href="http://www.flatcast.com/de/WizUsr.aspx"><font style="BACKGROUND-COLOR: #993300">NİK <font color="#ff6600">AL</font></font></a></font></u></em></strong></font></p>
            </blockquote></blockquote></blockquote></blockquote></td>
            <td><font color="#ff6600"></font></td>
            <td bordercolor="#000033" bgcolor="#000033"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px"><blockquote dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px">
            <p align="left"><span style="FONT-WEIGHT: bold"><font style="BACKGROUND-COLOR: #ff6600" color="#993300" size="5"><a class="radyo dinlemek için yükle" lang="radyo" id="radyo dinlemek için yükle " title="radyo dinlemek için yükle" accesskey="r" target="_blank" type="radyo" charset="radyo" href="http://www.flatcast.com/obj/FlatViewerSetup415.exe">Dinleyiciler icin ActiveX Y&Uuml;KLE</a></font></span></p>
            </blockquote></blockquote></blockquote></blockquote></td>
            <td> </td>
        </tr>
        <tr>
            <td bordercolor="#000033" bgcolor="#000033"> </td>
            <td colspan="3"> RADYO BAŞLANGİCİ<iframe style="WIDTH: 762px; HEIGHT: 480px" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=1006117" frameborder="0" width="640" scrolling="no" height="480"></iframe>RADYONUN SONU</td>
            <td> </td>
            <td> </td>
        </tr>
        <tr>
            <td> </td>
            <td colspan="3"> </td>
            <td> </td>
            <td> </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

5

Donnerstag, 13. Mai 2010, 19:00

ne yabak sil aga yabamadik hadi benden bu kdar işe yaramadik dan sonra bu forumda bir şey yabaamdik dan sonra perihan gider

VeR@

Profi

• »VeR@« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. November 2009

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 13. Mai 2010, 20:59

:D :D :D :D :D :D :D :D :D Allahda seni güldürsün peroş :D

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

7

Donnerstag, 13. Mai 2010, 23:39

index güzel eline saglik perihan ayrica indexte dj ler yayin alma konusundada zorlanmiycak betonlar eklemisin beyendim güzelmiss

KAVAZ

Schüler

Registrierungsdatum: 7. Juni 2007

• Nachricht senden

8

Freitag, 14. Mai 2010, 13:35

PERIHAN YAPTIGINI ÖNCE KENDIN BEYEN SONRADA BIZLERE SUN DERIM

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

9

Freitag, 14. Mai 2010, 18:47

ay cok sevin dim vallah tsk ederim sizi seviyorum tekrar merhaba

dj_engin

Schüler

• »dj_engin« ist männlich

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

10

Samstag, 15. Mai 2010, 08:17

Sayın Perihan;

Tasarım güzel görünmüyor, ama ilk çalışma ve asp bir site yapmak kolay değildir. Çalışmalarında başarılar diler. Yeni tasarımlarını merakla beklerim...

DJ_ENGİN

buz_prens

Schüler

• »buz_prens« ist männlich

Registrierungsdatum: 8. Februar 2009

• Nachricht senden

11

Montag, 17. Mai 2010, 19:14

baslangıc ıcın guzel devamını dılerım tbrk ler

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

12

Dienstag, 18. Mai 2010, 08:07

tsk ederim

Sayın Perihan;

Tasarım güzel görünmüyor, ama ilk çalışma ve asp bir site yapmak kolay değildir. Çalışmalarında başarılar diler. Yeni tasarımlarını merakla beklerim...

DJ_ENGİN

tsk ederim devami geleçek işlalah :thumbup: yorumlariniz için tske derim arkadasim

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

13

Dienstag, 18. Mai 2010, 08:08

tsk ederim

cok tesekür ederim :thumbup: yorumunuz için

fatsalim_52

Schüler

Registrierungsdatum: 11. November 2008

• Nachricht senden

14

Dienstag, 18. Mai 2010, 15:42

once harcamis oldugunuz emek icin tskler bizler icin gercekten biseyler yapip paylasmak isteyen arkadaslarima lafim yok ama buraya index koyupda ön izleme diye radyolarinin adreslerini koyan arkadaslarima iki lafim olacak arkadaslar bakiniz paylasimi seven bir suru iyi niyetli arkadaslar var ön izlemesi her hangi bir radyoya cikmiyorda sizin gibi paylasim adi altinda insanlari kandirip ön izleme diye radyonuza cekmeniz bence cok yersiz galiba siz gibiler ya paylasim kelimesinin anlamini bilmiyor yada siz kendiniz cok uyanik zannediyorsunuz ama sunun farkinda deyilsinizki zavallisiniz insanlari kandirmaya calismayin ayiptir bu yaptiginiz gercekten bir seyler paylasmak istiyorsaniz iyi niyetli olmalisiniz yinede harcadiginiz emek ve zaman icin tskler

perihan

Fortgeschrittener

• »perihan« ist weiblich

• Nachricht senden

15

Mittwoch, 19. Mai 2010, 10:42

kardes

once harcamis oldugunuz emek icin tskler bizler icin gercekten biseyler yapip paylasmak isteyen arkadaslarima lafim yok ama buraya index koyupda ön izleme diye radyolarinin adreslerini koyan arkadaslarima iki lafim olacak arkadaslar bakiniz paylasimi seven bir suru iyi niyetli arkadaslar var ön izlemesi her hangi bir radyoya cikmiyorda sizin gibi paylasim adi altinda insanlari kandirip ön izleme diye radyonuza cekmeniz bence cok yersiz galiba siz gibiler ya paylasim kelimesinin anlamini bilmiyor yada siz kendiniz cok uyanik zannediyorsunuz ama sunun farkinda deyilsinizki zavallisiniz insanlari kandirmaya calismayin ayiptir bu yaptiginiz gercekten bir seyler paylasmak istiyorsaniz iyi niyetli olmalisiniz yinede harcadiginiz emek ve zaman icin tskler

ilk önce görevliler silçam demis di bende sil mis dim geri görevli arkadasimiz esik demis di ben tamaam silim demis dim ben kim seyi kan dir mam sadece forumda yeniyim o kadar bilir bil mez seylere hemen ön yar gi yabayin ben yeni bir index sayfa olusdurmaya ugrasdim o kadar tsk yeni sayfa begen din için