Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
foruma tema yüklemek istiyorum
arkadaslar forumda ben de kendi temalarimi paylasmak istiyorum ama yükleyemiyorum temalarimi.50 kb den büyük diye kabul etmiyodu.bi tane yükledim ama simdi de 100 kb lik hakkiniz doldu diyo yükleyemiyorum napmam gerekiyo.aciklamalariniza simdiden tskrlrrr
eklenti olarak fcp belgesini yükliyecen, rresmi degil.
fcp belgeleri norlmalde 0,5kb oluyor.
forumda biryerde resimli anlatimi var... aramayi kullanirsan bulursun
tamam asli tskrlrr ariyorum..
ben bu isten hicbisey anlamiyorum resimde anlatilanlari yapiyorum
ama olmuyo fon ekledigim zaman yaninda indir diye yazi cikmiyurl ekledigimde fon un yaninda o url cikiyo indir secenegi cikmiyo
BYTOLGA, eksik birsey vardır yoksa sanmuyorum sorun olsun
BYTOLGA, acaba fcp yapiyormusun temalari
YANI TEMAYI FCP YAPIP ÖYLEMI ALMAM GEREKIYO URL..FCP YE MI URL ALICAM YOKSA YAPTIGIM FONAMI
_ArArAt_, in dedigi gibi önce fcp nasil yapilir onu ögren
faydali bir video >> http://www.allaturkaa.de/fcp/2/temayap.html
fcp hatasiz sa 500byte büyüklügünde olur
sonrasi cok basit
1. siteye önizleme olarak resmi url olarak koyacaksin
2. hazirladigin .fcp belgesini eklenti olarak yükleyeceksin
aslinda cok kolay olmasi gerek, nede olsa 1000 lerce kisi 4000 yakin tema eklemis
arkadaslar benim yine tema sorunum var.daha önce bi tane tema yüklemistim ama simdi yine yapamiyorum.fcp yapmayi biliyorum.fcp yaptim mesaj bölümüne resmin url sini ekledim, dosya adi yazan yerdende yaptigim fcp yi bilgisayarimdan bulup sectim,eklentiyi göndere tikladim ama yukarida uyari veriyo uzanti gönderilemez diye,yaptigim fcp de bi hata yok cünki kendi kullandigim tema.tskrlrr
BYTOLGA, yuklemek istedigin dosya fcp dosyasi olduguna eminmisin, fcp lerde sorun olmaz baska birsey ekliyor yada toolsda bulunan butun fcp leri birden kayit etmissindir ve boyutu cok buyuk oldugu icin yuklenmiyordur..
evet fcp olduguna eminim imageshack.us den fcp yaptim herzaman yaptigim gibi..boyut olarak 481 byte yaziyo
BYTOLGA, fcp flatcastda yapabilirsin ancak ,imgeshack dan url missindir.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=9584 burdan fcp nasil yapilir ögrene bilirsin.
evet imageshacktan url alip flatcastta yayindayken bu sekilde fcp yaptim bende.fcp de bi sorun yok.
Emegine saglık paylasım ıcın tesekkurler
tolga nasıl bir hata veriyor bende merak ettim şimdi resim cekip koysana bakalım sana o sekilde daha iyi yardımcı olurlar diye düşünüyorum
hata o şekilde daha acik şekilde görünür
Emegine saglık paylasım ıcın tesekkurler
onur yanlış okudun herhalde