Sie sind nicht angemeldet.

[Yardım] Banlanma Hakkında

zinarcan23

Anfänger

• »zinarcan23« ist männlich
  • »zinarcan23« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 13. Juli 2025

• Nachricht senden

1

Sonntag, 13. Juli 2025, 16:18

Banlanma Hakkında

https://istanbulesintileri.blogspot.com/ radyomun rulet sayfsında gorunmesini ve link adresini acılmasını rica ediyorum saygılar

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Seyyah20« (14. Juli 2025, 22:59)

Bora35

Anfänger

• »Bora35« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Juni 2025

• Nachricht senden

2

Sonntag, 13. Juli 2025, 20:57

Merhaba zinarcan23 siz baska radyolarda kendi radyonuzun linkini attiginiz icin süreli olarak rulet sayfamizdan uzaklastirildiniz size söylendi kendi linkinizi radyo sayfanizi baska radyolara atmayin diye
Rulet Yönetimi Tesekkür Ederiz

Seyyah20

Schüler

• »Seyyah20« ist männlich

Registrierungsdatum: 25. Januar 2014

• Nachricht senden

3

Montag, 14. Juli 2025, 21:38

Rulet Banlanma Süreci Hakkında

Değerli arkadaşlar,

Rulette banlanan kişilerin banını yalnızca o kişiyi banlayan yetkili kaldırabilir. Bunun nedeni, banlama kararının arkasındaki spesifik sebepleri en iyi banlayan kişinin bilmesidir.

Banın Kaldırılması:

Eğer kalıcı kurallardan birini ihlal ettiyseniz, banınızın kaldırılması mümkün olmayabilir.

Ancak, basit hatalardan dolayı uyarı niteliğinde, birkaç günlük geçici bir ban aldıysanız, yetkili gerekli gördüğü takdirde banınızı kaldırabilir.

Lütfen bu süreçte sabırlı olun ve her zaman kurallara bağlı kalın.

İyi eğlenceler dileriz.
»Seyyah20« hat folgende Bilder angehängt:
  • Ekran Görüntüsü (1279).jpg
  • l_74.jpg
  • l_152.jpg
  • Ekran Görüntüsü (1281).jpg

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Seyyah20« (14. Juli 2025, 22:07)

DilsizGeveze

Anfänger

• »DilsizGeveze« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juli 2025

• Nachricht senden

4

Gestern, 15:53

Burası radyo — mahkeme değil ama kuralda var. Herkesin sesini duyurmak istediği bir yer.

Sesim daha özel diyorsan buyur yayına, görelim marifetini

Ama sessiz kal diye mute yediysen onu da gidip komplo teorisine bağlama :)

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Dilber« (Heute, 06:28)

Seyyah20

Schüler

• »Seyyah20« ist männlich

Registrierungsdatum: 25. Januar 2014

• Nachricht senden

5

Gestern, 22:58

Hataları Kabul Etmenin Erdemi

"Hataları kabul etmek erdemdir. Yanlışlardan ders çıkarıp olgunlaşmayı ve hatalarımızla yüzleşebilmeyi dileriz.

Herkesin hata yapabileceği gerçeğini unutmadan, mühim olanın bu hatalardan ders çıkarıp olgunlaşmak ve onları kabul edebilmek olduğunu hatırlıyoruz. Dileriz ki bizler de, başkaları da bu erdemi gösterebilsin.

Umarız ki adımlarımız bizi doğruya götürsün; ancak eğer hata yaparsak da, bu hataları kabul etme ve onlardan güçlenme olgunluğunu gösterebilelim. Herkesin bu erdemi sergilemesi dileğiyle.

Kabul etmek gerekir ki hata yapmak insana özgüdür. Önemli olan, bu hataları fark etmek, kabullenmek ve onlardan ders alarak ilerlemektir. Hem kendimiz hem de başkaları için bu bilinci dileriz."