birisi siteye nasıl eklediğini bana anlatırsa sorun çözülecek kodlarla bisorunum yok
arkadaşım yardım istiyosun ama bak şimdi
bazı detayları vermesen biz sana nasıl yrdımcı olalım
örnek
siteniz ftp destekiyen bir siteyse kodları ftp programıyla sitenize online olup yükleme yapmalısınız<
bir digeri
şayet siteniz ftp destekli bir site değilde blog tarzı bir siteyse elinizdeki indeksi
blog tarzı sitenize girdikten sonra html düzenleme bölümüne girip kopyala yapıştır yaparak kodları siteye yüklüyceksiniz
yanlız< blog tarzı sitenizde resim url kodlarını resim upload sitelerinden herhangi biryere yükledikten sonra ordan almış olduğunuz resim url kodunu indeks nizdeki kendi yerlerine koyup sitenize kopyala yapıştır ile ekleme yapcaksınız
siz yazptığınız indeksin kodunu buraya koyarsanız daha sağlıklı yardımcı olabiliriz
ama önce sitenizin netür bir site olduğunu söylemeniz gerekir
ftp destekli veya blog tarzı bir site hangisi??
tr.gg sitesi yapmı için burdan yardım alabilirsiniz
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=149719#149719
Dipnot:
tr.gg sitesinde html bölümü kapalıdır aktif etmezseniz elle site indeks kodu ekleme yapamazsınız
html bölümünü aktif etmek için
tr.gg sitenize online olun alt resimde sarı ile işaretlediğim
ayarlar başlığına tıklayın
daha sonra sağ bölümde biçok ayar seçeneği görceksiniz sayfanın altına kadar gelin
Profesyönel ayarlar (Yeni başlayanlar lütfen degiştirmeyin!) <---- bu yazıyı gördüğünüz bölümde alt resimde de veridğim gibi
bi kutucuk işaretli olması lazım o kutucuğu işaretlemeziseniz html düzenlemesi yapamz ve site kodları ekleyemezsiniz dolayısıylada ekleme yaptığınız indeks arka plan ve diger reismler görünmez
sarı ile belirttiğm yeri işaretledikten sonra kaydet yapınız ve artık html düzenlemesi yapabilirsiniz
indeksinizi ekleme yapacağınız bölümüde resimli olarak veriyim
önce sol bölümde
sayfalarımı değiştire tıkla
daha sonra sağ tarafta açılan ana
sayfa yazısına tıkla
sağda boş bir ekran açılmış olcak alt resimde gördüğün gibi
beyaz boş ekrana yaptığın indeks kodlarını mausla komple seçili yap kopyala ve o boş ekrana yapıştır ve indeksi kayde hepsi bukadar
alt resimde kodların eklenmiş en son hali ve sadece kaydetmek kalıyor bize
Kodlar örnektir siz kendi kodlarınızı ekleme yapcaksınız
tr.gg sitesini açıklama yapmamdaki sebep sizin verdiğiniz resimli önizlemede sitenizin
tr.gg olduğu görünüyor onun için bu site üzerinden açıkladım