Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tools'da ExpertMode seceneklerinden bir kaci [4.15 Versiyon]
Arkadaslar bu resimler 4.15 versiyonlu radyoda hazirlanmistir en yakın zamanda 4.16 versiyonu ben veya bir baska arkadas eklicektir
Her resimde dinleyici sayisi artmis sonra bir baktim radyoya baya istek var uraşmakla bitmedi bende kapadim kaçtim
slowcu, gercekten emegine saglik :thx:
sorulara cevap aradigimizda veya verdigimizde bu resimlerden ve bilgilerden faydalanabiliriz :up:
slowcu, Saol 4.15 i unuttum bile boylemiydi
Emegine saglik :birinci: <----Hediyem
çok güzel bir çalışma çıkarmısın emegine yüregine saglık
ELLerine SagLik SLowcu artik arkadaSLar bu baSLikdan naSi dj oLcakLarini örenirLer Sanirim
ya beım bir sorunum var radyoyu devralıyorum mzük calbiliyorum ama radyodaki tools kutunun iic boş ekran olmuyor radio dark caht radio dark yazıları kayıb toolskutusunda
ilyas, İstersen normal tema yükleyebilir istersen de orjinallerini geri getirebilirsin.
Designe Tools ==Present==load Orjinalini getir.
slowcu, paylaşım için teşekkrler
selam benimde sorunum ilyas inkine benziyor!
PC HERSEY YOLUNDA YENi ,lLAP-TOP ALDIM YAYINI ORDA DEVAM ETMEK ISTIYORUM!!
desin tool aciliyor ama sarkiyi calan mix her actigim resimde gözügüp kayip oluyor...
TEMIZLIK MIXER.fcp yada temayi almak istedigimde exproden takilip yayini hepsini atiyor!!!
BEN YENIYIM DJ LIKDE BANA YARDIMCI OURSANIZ COK SEVINIRIM
Saygilarimla gizem
DJ.GiZEM selam
Eger pc nizdeki işletim sistemi vista ise firefoxla yayin yapmayı deneyin
Bu çözümde sorununuza yardımcı olmassa bu başliga bir göz atın
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=6700&highlight=vista
Veya
Gerçi bu mixser için çözüm ama olsun okumakta fayda var
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=7330
harika bişey bu emeğine sağlık :up: