Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Herseyimsin fcp Tema
Sen Benim Herseyimsin Anlıyormusun
güzel tema fakat birde boyutları standarda göre yapsan 800*600 gibi daha iyi olacak.bide şu ecnebiler yerine türk kullansaydın
güzel olmus paylasim icin tskler
cantanem.gonul, paylasim icin tskler emegine saglik
Sensizim
Slm BebegimSen Ne Yaparsan yap herzaman mükkemmel ötesi olur Temalarının Devamını Bekliyorum Seni Seven Ablan ZEYNEP
cantanem.gonul cok guzel olmus emegıneze saglık devamını beklerız.
emegine saglik güzel calisma olmus cantanem.gonul, paylasim icinde tskler...
harika olmus ellerine saglik gercekden harika olmus cok begendim ellerin dertgörmesin insALLAH
:sevgi: :sevgi: :sevgi:
selam ablam
yüregine emegine saglik harika olmus basarinin devamini dilerim yanindayim unutma yeterki sen unutmabeni nerde bulacagini bilyiorsun canimsin benim görüsürüz ablammmmmmm eeeee simdi napmali cantanemin calisma fonunu alip eklemek benimkileri beyenmiyordun ya hahaha kiz canimsin görüsürüz öptüm ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerinize sağlık paylaşım adına teşekkürler