Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
israil senelerdir bunun daha kötülerini Filistine yapti . ama Filistin vurulurken bu kadar ses cikmadi kimsede..
halada ses cikmiyo.. neden acaba cok ilginc deilmi..
selam arkadaslar...
israile ordulari kendilerini yahudilige degil yani mensup olduklari din'e degil siyonizme adamislardir !
ve siyonizim bu zulumleri gerceklestirmektedir !
ve sorulan soru "neden filistine karsi bu kadar kayitsiz kaldik" ardinda bile siyonizim vardir ! cünkü siyonizim sii agirlikli lübnani bombalarken iran rejime göz dagi vermek istemistir.
tabiri caiz se "kizim sana söylüyorum gelinim sen anla" misali bir savasti bu !
ve ne yazik ki olan sivil halka oldu tüm savaslarda oldugu gibi.
LyricOnAir
Ufff cok kötü ya, insan bakamiyor bile..
hele cocuklari görünce icim ciz ediyor.
ne yazik ki bu aci görüntüler israil devleti kuruldu kurulali
o topraklarda var
yani olay dünkü lübnan olayi degil !
bu zulüm hep var orada ve olagin olmaya basladi
aklima haykiran filistinli kiz geldi...su an kulaklarimda sesini duyuorum sanki...
Ahlaksizlar... Kahrolsunlar diyesim var... ama demiyecegim... biz onlar kadar seviyesiz degiliz...
Hay Allahim...
ayyy nasil öfkelendim bir bilseniz...
Zamanlarini beklesin vauvaular... zaman gelecek tüm mahlukatlar onlari ele verecek